Warta Breaking Travel Hotel & Resor Investments Laos Breaking News News wong Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Centara bakal mbukak telung hotel maneh ing Laos ing taun 2020

Centara-lan-AIDC-Laos
Centara-lan-AIDC-Laos
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Centara, klompok perhotelan utama Thailand sing dipimpin dening Suthikiati Chirathivat, Ketua Dewan wis nggawe MOU manajemen karo Asia Investment, Development & Construction Sole Co., Ltd (AIDC), perusahaan investasi lan konstruksi sing wis mapan ing Laos. Kesepakatan kasebut nyedhiyakake cara kanggo Centara nggawe perjanjian manajemen kanggo telung hotel ing Laos kanthi kombinasi total 214 kunci ing ibukota Vientiane lan tujuan bersejarah Luang Prabang.

Print Friendly, PDF & Email

Centara, klompok perhotelan Thailand sing dipimpin dening Suthikiati Chirathivat, Ketua Dewan wis nggawe MOU manajemen karo Asia Investment, Development & Construction Sole Co., Ltd (AIDC), perusahaan investasi lan konstruksi mapan ing Laos. Kesepakatan kasebut nyedhiyakake cara kanggo Centara nggawe perjanjian manajemen kanggo telung hotel ing Laos kanthi kombinasi total 214 kunci ing ibukutha Vientiane lan tujuan bersejarah Luang Prabang.

Suthikiati Chirathivat, Ketua Dewan Centara ujar: "Upacara penandatanganan iki nuduhake komitmen kanggo ekspansi ing Asia nalika terus ngembangake portofolio internasional. Kanthi keahlian saka pimpinan negara kaya pembangunan AIDC lan Centara kanggo ngirim lan menehi inspirasi pengalaman tamu luar biasa, kita seneng banget bisa kerja sama kanggo sukses ing telung proyek sing apik ing Laos ”

Telung hotel kasebut bakal dioperasikake kanthi telung merek beda ing portofolio Centara Hotels & Resorts: cedhak karo bandara Luang Prabang lan obyek wisata utama yaiku Centara Grand, hotel kelas atas sing kalebu kamar premium, fasilitas santai lan rapat. Target target lelungan sing luwih sadar biaya ing Luang Prabang yaiku Centra dening Centara hotel, penawaran nilai kualitas ing lokasi kutha sing trep lan hotel merek COSI paling anyar bakal tekan ing Vientiane. COSI minangka merek gaya urip sing terjangkau kanggo wisatawan modern sing cerdas lan sambung lan bakal menehi pengalaman khas lan lokalisasi ing Vientiane.

Pheutsapha Phoummasak, Presiden AIDC Laos ujar: "Luang Prabang lan Vientiane minangka tujuan sing populer kanggo para turis Thailand lan internasional amarga campuran warisan sejarah sing apik, pemandangan sing apik lan infrastruktur modern. Kita seneng bisa bermitra karo Centara kanggo nggawa merek dipercaya menyang kutha-kutha kasebut lan luwih maju ningkatake potensi pariwisata Laos. ”

Pangembangan paling anyar iki selaras karo strategi ekspansi Centara sing nyengsemake lan bakal ngitung jumlah hotel Centara ing Laos nganti papat dadi Centara Plumeria Resort Pakse sing wis dikembangake lan dijadwalake bakal dibuka ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.