Breaking Italia News Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Lake Como: Apa meneh?

Pilih basa sampeyan
Lake-Como-Bellagio-Grand-Hotel-Villa-Serbelloni-Foto- © -E.-Lang
Lake-Como-Bellagio-Grand-Hotel-Villa-Serbelloni-Foto- © -E.-Lang

Nalika hoteler Seaside Italia ndeleng tamu sing kurang taun iki, lan musim panas sing diarepake durung kedadeyan, Danau Como sing sugeh banget katon apik.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika hoteler Seaside Italia wis kurang tamu ing taun iki, lan musim panas sing dikarepake ora kedadeyan, Danau Como sing sugeh banget katon apik.

Lake Como madhangi lintang-lintang saka Hollywood nganti Bollywood musim panas iki.

Nalika Dolce & Gabbana nyelehake Lake Como ing panggung jagad suwene 4 dina wiwitan wulan Juli kanthi pertunjukan mode sensasional Alta Moda Extravaganza 15 yuta dolar ing Danau Como. Sing diundang yaiku 300 klien sing paling apik ing saindenging jagad, lan udakara 50 wakil koran internasional kayata Time, The Wall Street Journal, The Financial Times, lan Vogue.

Dolce & Gabbana Lake Como Fashion Show

Vogue Inggris nyerat: "Lantai joget kasebut dipenuhi kekayaan sing ora bisa dibayangake: oligarki lan garwane, kapten industri, jinis wong sing bisa ngeculake atusan ewu kanthi gaun sore. Ing pungkasan sore, tumpukan sepatu lan tas sing dihias kanthi ornamen, regane ewonan kilogram Dolce, wis ditinggalake ing tumpukan dening stan DJ supaya para panganggo bisa terus. Sesuk, kabeh bakal kedadeyan maneh, kanggo komponen bisnis pria, Alta Sartoria. Kanggo sawetara wong, iki mesthi dadi papan sing paling seneng ing Bumi. Kanggo wong liya, iki mung akhir minggu musim panas sing digunakake ing jagad Dolce & Gabbana. "

"Kepiye Dolce & Gabbana Nganggo Gaya Danau Como" - Majalah A&E

Dolce & Gabbana ALTA MODA Fashion Show 2018

Desa San Giovanni sing ngantuk mung sawetara wong, dumadakan dadi lokasi dongeng Alta Moda Bridal - kanthi pesta mangan kanggo 300 tamu sing misuwur ing piazza terbuka ing ngarep greja kanggo wong sing sugih lan misuwur. Sejatine, Anugrah Oscar dadi ora ana artine, lan angel mbayangake sing bisa dadi puncak acara kasebut.

George Clooney teka ing Lake Como ing wiwitan wulan Juli kanggo pulih saka kacilakan sepedha motor ing Sardinia lan ora suwe banjur bisa gabung karo Amal ing Dolce & Gabbana Extravaganza Mega Event.

Dolce & Gabbana Alta Moda Fashion Show Lake Como - Naomi Campell

Banjur ing wulan Agustus, Pangeran Harry lan Meghan, saiki dadi Adipati & Duchess of Sussex, teka ing Danau Clooney lan dadi tamu ing Villa Oleandra ing Laglio, omahé George lan Amal Clooney.

Nemtokake angel, nanging jarene Pangeran Harry main basket karo George Clooney ing Parc Villa sing didhelikake, nalika Meghan ngasuh si kembar.

Villa Oleandra nate kagungane Teresa Heinz, randha saka pembesar Amerika Serikat John Heinz III (Heinz kaya Ketchup) sing adol Villa kasebut menyang Clooney ing taun 2002 udakara $ 8 yuta. Dheweke dadi garwa nomer loro saka John Kerry, mantan Sekretaris Luar Negeri AS.

Nanging legenda film ora mung teka ing Lake Como nalika musim panas.

Steamship for Fashion Show - Photo - Dolce & Gabbana Lake Como Fashion Show

Bintang Sepak Bola Cristiano Ronaldo ujar: "Ing Italia, aku rumangsa kaya [nalika aku] ing Hollywood." Bebarengan karo Georgina lan putrane ditambah telung pengawal awak, dheweke tindak plancongan prahu kanggo mangan awan ing Bellagio ing Grand Hotel Villa Serbelloni. Minangka dina sing langka banget udan, sing nggawe kebon seneng, nanging ora Ronaldo sing ora seneng banget.

Jennifer Ariston lan Adam Sandler teka ing pamrograman film suwene "Murder Mystery" telung minggu sawise acara kasebut katon ninggalake Como, Villa Olmo, Villa Erba, lan Argegno.

Laka palsu antara Cadillac lan Seaplane dadi berita utama ing pers lokal. Nanging maneh, Como duwe Sekolah Seaplane paling tuwa ing Jagad - umur luwih saka 100 taun.

Tilas pesawat Observasi saka Perang Vietnam lan Korea isih mabur sawise 53 taun lan bubar digunakake dening produksi TV liyane kanggo Travel Channel Polandia.

Kanggo showbiz liyane, "Cara Setengah Urip Liyane" teka ing Lake Como ing musim panas iki. Pasangan bojo sing misuwur ing televisi Inggris, Eamonn Holmes lan Ruth Langsford, lagi syuting ing Grand Hotel Villa Serbelloni lan sekitar Lake Como.

Como Aero Club - Seaplane ketemu greja - Foto © E. Lang

Diilhami dening Dolce & Gabbana Event

Dina Sabtu, 22 September iki, Lake Como bakal dadi latar pertunangan pirang-pirang dolar, Villa Olmo sing wis disewa sajrone 6 dina berturut-turut lan dadi pusat Lake Como Tremezzina kanggo wong paling sugih ing India, Mukesh Ambani , lan 700 tamu sing teka.

Nanging sapa Mukesh Ambani?

Forbes nyerat: "Mukesh Ambani kursi lan duwe $ 51 milyar (penghasilan) raksasa minyak lan gas Reliance Industries, ing antarane perusahaan sing paling terkenal ing India."

Mukesh Ambani lan putrane Nita Ambani, Akash Ambani, kabeh bakal nikah karo Shloka Mehta, putri saka saudagar intan Russell Mehta, lan perayaan kasebut isih rame.

Lake Como

Villa Balbiano - Ossuccio, Lake Como - Foto saka Villa Balbiano

Villa Balbiano ing Ossuccio duwe 60 wong sing wis kerja pirang-pirang minggu kanggo ngowahi villa abad kaping 16, sing dadi kardinal Tolomeo Gallio, dadi papan mewah mewah India kanthi dermaga khusus ing ngarep kanggo kapal sing bakal teka, amarga dalan sempit ora digawe kanggo limusin gedhe lan meh wae ora ana parkir.

Menara Antilia

Pendhudhuk mewah mewah 27-tingkat Mukesh Ambani - Antilia - minangka bangunan pencakar langit kanthi omah pribadi sing ana ing ndhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Elisabeth Lang - khusus kanggo eTN