Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion News News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pandhuan manajer babagan perhiasan plancongan

Wisata-Perhiasan-1
Wisata-Perhiasan-1

Kayane ana kode sandhangan lelungan: jins lan kaos, nanging aksesoris nganggo perhiasan plancongan, lan sampeyan bisa menyang endi wae!

Print Friendly, PDF & Email

Eksekutif sing Lelungan

Kayane ana kode sandhangan lelungan: jins lan kaos. Yen iki cocog karo kabutuhan sampeyan, coba turuti muse sampeyan. Nanging, kanthi katon kaya turis, dudu eksekutif sing lelungan ing bisnis, kesempatan bisa uga ilang amarga sampeyan ora ngerti sapa sing lungguh utawa ing ngarep sampeyan. Sampeyan bisa uga wis kliwat kesempatan karir amarga sampeyan nggunakake tampilan plancongan, tinimbang karo "eksekutif plancong". Lan, yen ana wong saka kantor sampeyan, utawa klien ketemu sampeyan ing bandara, penampilan kaping pisanan sampeyan bisa uga dadi kesan sing awet.

Nggoleki Apik. Rasane Apik banget

Sampeyan bisa katon lan rasane kaya eksekutif c-suite nalika aksesoris apik lan canggih nanging ora sombong. Tujuane supaya staf lan kolega ngujo persona sampeyan lan ora nggatekake gelang utawa bros - nanging sejatine, saben barang sing sampeyan pakai, wiwit kacamata hitam nganti sepatu, bakal diinventarisasi lan direkam.

Aja Percaya Gosip

Gosip ngandharake manawa perhiasan wis ilang saka mode. Kosok baline, industri perhiasan ngembang kanthi penjualan tahunan luwih saka $ 174 milyar (148 milyar Euros), kanthi pangarepan pangembangan luwih saka $ 293 milyar (250 milyar Euros) ing taun 2020.

Saiki, industri perhiasan dianggep "lokal", kanthi 10 klompok perhiasan paling gedhe sing ngontrol 12 persen pasar. Cartier lan Tiffany & Co. kalebu 100 merek utama nalika saingan Internasional kalebu Christ (Jerman), lan Chow Tai Fook (China). Kayane merek utama bakal nggunakake operasi sing luwih cilik kaya Swatch sing tuku Harry Winston (divisi ritel mewah sing didol udakara $ 750 yuta plus asumsi utang bersih forma bersih $ 250).

Napsu ora kepenak

Menarik dicathet manawa "wong sing nembe sugih" kepengin tuku perhiasan bermerek kanggo nyorot kekayaan lan status sing mentas dipikolehi, dene "dhuwit lawas" terus milih perhiasan pusaka lan pusaka. Pelanggan kanthi kekayaan anyar saka pasar berkembang nemokake manawa merek menehi kapercayan lan pratandha gaya urip sing dikarepake.

Konsumen enom uga sadar karo tren lan tren babagan akuisisi merek. Kepercayaan marang merek katon minangka barang sing enteke tuku saka barang mewah lan barang-barang kulit kayata Dior, Hermes lan Louis Vuitton, lan kita bakal bisa ndeleng perusahaan kasebut miwiti utawa nggedhekake lini produke kanggo kalebu permata lan permata.

Ing Toko

Sanajan ana kemungkinan bakal nambah perhiasan cilik sing dituku kanthi online, pangarep-arep penjualan sing paling gedhe yaiku saka toko bata / mortir sing dianggep duwe faktor reliabilitas sing ora kasedhiya online.

Ana keterlibatan pribadi sing signifikan ing tuku perhiasan lan konsumen pengin ndemek lan ngrasakake produk kasebut - faktor penting kanggo tuku perhiasan mewah. Saliyane, perhiasan fashion kemungkinan bakal tuwuh 10-15 persen liwat penjualan online ing taun 2020.

Pasar Penting -Midult

Paola De Luca saka Trendvision, nemokake manawa wanita bidan (35-60; intine wanita Generasi X sing lahir antara taun 1960 lan 1980), duwe kekuwatan mbuwang lan segmen pasar iki wis diabaikan. Klompok wanita iki duwe dhuwit, lemari klambi dhasar lan saiki wis kepincut karo koleksi kolektor (utawa 2) lan gelem mbayar.

Wanita menengah kasebut minangka pasar utama kanggo adol perhiasan miturut Amanda Gizzi, direktur hubungan lan acara Jewelers saka Amerika, "Dheweke wis dadi tenaga kerja luwih saka 15 taun lan wis mantep ing karir. Dheweke golek dhuwit dhewe lan ora wedi mbuwang dhuwit kanggo awake dhewe. ” Wanita menengah kasebut bisa uga wis diwasa karo wong tuwa sing seneng perhiasan lan menehi semangat marang anak-anake. Yen industri perhiasan dianggep apik banget karo pelanggan wanita iki, dheweke bakal nresnani tresnane marang anak-anake, miturut Gizzi.

Ditantang

Salah sawijining tantangan sing diadhepi industri perhiasan yaiku ora ngakoni pangowahan konsumen lan ora ngerti manawa wanita sing bisa tuku perhiasan mewah saiki wis tuku 4-6 pasang sepatu saben taun, kanthi rata-rata , saka macem-macem toko lan vendor online, kanthi rega sing akeh. Perhiasan ora nindakake apa-apa kanggo ngetutake wanita kasebut, miturut Marty Hurwitz, CEO MVI, "Dheweke ora nggunakake dhuwit kasebut kanthi akeh amarga ora ana sing ngundang dheweke."

Rebecca Traister ing Kabeh Wanita Bujang: Wanita sing Boten Kawin lan Bangkit Bangsa Merdeka (2016), nemokake manawa "… wanita sing ora duwe anak, ora duwe omah, umur luwih saka pitulikur, mbuwang luwih akeh per kapita tinimbang kategori wanita liyane nalika mangan, nyewa utawa hipotek, perabotan, rekreasi, hiburan lan rasukan: $ 50 milyar saben taun kanggo panganan, $ 22 milyar kanggo hiburan lan $ 18 milyar kanggo mobil ”(panliten 2012). Kanthi pendekatan sing bener, para wanita kasebut bisa uga nambah perhiasan ing tuku.

Ora ing Garis Ngenteni

Wanita ora ngenteni wong lanang bisa tuku perhiasan, dheweke tuku apa sing dikarepake lan disenengi, kapan wae dikarepake (tanpa tali). Forbes.com nemokake manawa wanita ngontrol $ 20 triliun kanggo mbuwang konsumen tahunan global lan nalika ngowahi pasar, iki bisa gampang kalebu tuku perhiasan.

American Express lan Harrison Group nemokake manawa 25 persen wanita ing rumah tangga sing paling ora duwe penghasilan $ 100,000 sing wis milih tuku perhiasan kanggo awake dhewe, ora mung kanggo acara.

Permata dituku kanthi nilai investasi uga kepuasan pribadi, amarga ngerti, miturut Lisa Hubbard, divisi perhiasan internasional Sotheby, "... perhiasan minangka aset nyata sing kalebu ing portofolio sampeyan; iku awis ing bank. ”

Jerry Ehrenwald, International Gemological Institute nemokake, "Intan pancen selawase. Sawise 20 taun, mobil mewah kudu diganti, dene intan nambah regane. ”

obat

Tukang perhiasan mewah bisa uga mikir babagan ngenalake lini produk anyar kanthi rega sing terjangkau kanggo nggodha konsumen sing luwih enom utawa ora duwe ide kanggo tuku perhiasan kelas investasi. Minangka alternatif, perhiasan mewah bisa uga tetep eksklusif lan khusus nyedhiyakake level pasar paling dhuwur, komunikasi pesen kasebut liwat pemasaran lan pariwara, nambah pengalaman ing toko lan nambah layanan pelanggan sing unik.

Toko perhiasan tradisional ora duwe warna lan ora grapyak karo pelanggan. Mlebu menyang toko perhiasan bisa nguwatirake banget - apa maneh yen konsumen ora trampil tuku emas lan permata. Uga ora ana gaya ing rega sing beda-beda sing pengin dituku mayoritas wanita mandhiri. Sayange, industri kasebut terus nglirwakake kabutuhan pendidikan konsumen lan katon setya nggawe blanja perhiasan dadi angel lan bisa banget.

Pandhuan Managers kanggo Akuisisi Perhiasan

1. Kualitas minangka Prioritas Utama. Potongan asli, asli bisa uga larang ing sisih ngarep; nanging, bakal katon luwih apik, padhang luwih cerah lan nambah kinclong ing lemari klambi uga menehi jaminan awake dhewe. Elinga yen sampeyan entuk sing mbayar.

2. Dibagi Perhiasan dadi Rong File. Ing salah sawijining file, pasang kostum sing kasual nalika sampeyan lagi kencan utawa dina Jumuah. File kapindho ngemot potongan sing nggawe pernyataan lan ngirim pesen yen sampeyan eksekutif kanthi selera sing apik.

3. Mbangun Koleksi… alon-alon. Ati-ati lan ati-ati. Yen sampeyan ngerti ahli gemologi, pilih keahliane nalika miwiti koleksi. Duwe ahli ing sikut sampeyan bakal nyenengake lan menehi informasi. Miwiti koleksi nganggo anting-anting stud klasik, kalung utawa gelang sederhana, jam tangan sing apik, lan bisa uga cincin awan kanthi fokus ing kualitas lan dudu jumlah.

4. Kerajinan Gaya Pribadi. Temokake gaya teken sampeyan butuh wektu. Kanthi pitulung saka penata mode utawa kanca sing apik banget, priksa koleksi perhiasan sampeyan saiki, pilih potongan favorit lan bayangake minangka bagean saka pernyataan sing luwih gedhe.

5. Luwih Liyane. Perhiasan kanggo kantor lan lelungan perusahaan kudu nyorot kualitas, gaya lan diskriminatif. Sampeyan ora pengin siji-sijine nguwuh, "deloken aku!"

6. Nalika Bit Luwih OK. Yen undhangan nedha bengi bisnis, "Formal Attire", rumangsa nyaman nganggo anting-anting sing sumunar nganggo gaun sore ireng sing dawa. Sing diundang yaiku koktail sawise turnamen tenis, bali menyang kancing cilik lan ninggalake berlian ing omah.

7. Aja Ngidini Perhiasan sing Temtokake Tumindak. Yen jiwamu njerit jambon utawa aqua, nganggo kalung utawa gelang nalika tujuan plancongan utawa acara kantor ngidini rada bebas lan kreatifitas. Apa wae perhiasan lan warna sing dipilih, potongan kasebut ora bakal katon kaya sing sampeyan pilih ing pameran dalan. Yen gelang gelang Pesona saben-saben sampeyan ngalih tangan, iki bisa uga ora cocog kanggo rapat Direksi ing London.

8. Tren. Ora apa-apa kanggo nyampur emas lan perak, lapisan kalung lan gelang… priksa manawa sampeyan nganggo kualitas - kanthi moderat.

Acara Perhiasan Ditata

Aku bubar nekani Perhiasan & Perhiasan Antik New York ing Pavilion Metropolitan lan nyaranake pilihan sing bisa dijadwalake iki kanggo dipikirake. Pilihan sing apik banget kalebu merek warisan saka Cartier, David Webb, Van Cleef & Arpels, Patek Philippe, Rolex lan Bulgari. Potongan liyane makili gaya Edward nganti Art Deco.

Paul Fisher, NYC. Perhiasan perhiasan iki wis diwiwiti wiwit pungkasan abad kaping 19. Perusahaan fokus ing perhiasan, permata lan mutiara real estate. Robb Report nemokake perusahaan kasebut ing antarane para pedagang perhiasan-permata lan permata sing misuwur ing donya. Kantor ing New York, London, Jenewa, lan wakil ing Paris lan Hong Kong.

Douglas M. Liebman. Scottsdale, Arizona. Kanthi luwih saka 14 taun pengalaman, organisasi iki tuku lan adol perhiasan, jam tangan, perak, intan, permata lan koleksi liyane. Perusahaan ora ngiklanake lan bisa digunakake kanthi rujukan. Liebman minangka Gemologist Lulusan GIA lan aktif ing industri perhiasan real estate internasional wiwit taun 1981. Biyen Direktur Perhiasan Galeri Garrett, dheweke melu luwih saka 100 lelang.

Seni & Barang Antik Duchess.

Hays Worthington Perhiasan apik lan Estate. New York.

Perusahaan kasebut duweke sedulur Claudia Di Fabrizio, lan Sarah Lee Martin. Kulawarga kasebut wis melu bisnis perhiasan luwih saka 3 generasi. Perusahaan kasebut dijenengi miturut mbah putri, Julia Hays Worthington. Misi para sadulur yaiku nyedhiyakake perhiasan sing ngluwihi fashion dhewe kanggo mbantu klien entuk koleksi sing nggawa kaendahan, bungahe lan kaendahan sajrone urip lan liya-liyane.

La Galerie Parisienne. Paris, Prancis. Emmanuelle Chassard minangka Direktur Galerie, perusahaan desain lan perhiasan ing Arrondissement Seventh of Paris lan dheweke ahli ing desain Rene Boivin.

D. Tenenbaum. San Francisco, California. Miwiti ing taun 1923, Tenenbaum khusus kanggo perhiasan lan mutiara estat lan spesialis seni lan giok Asia. Kalung abu-abu dirancang kanthi nggunakake mutiara budaya Tahiti lan manik ruby. Kalung kasebut regane $ 2700. Kalung mutiara putih kasebut asale saka kerang lan saben mutiara ditimbang lan diwenehi nilai. Potongan kasebut regane $ 30.000.

Branded Koper Unlimited. Marco Astrologo. Dealer Certified Louis Vuitton lan Goyard steamer trunk, koper, lan koper asli. Ing bisnis luwih saka 25 taun, iki minangka sumber penting kanggo barang-barang nganggo merek sing lawas.

Kanggo informasi tambahan, bukak appraisersassociation.org utawa accreditedgemologists.org.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan