Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis wong Pengumuman Pers News Wire Plancongan

PATA ngurmati Bab lan Bab Siswa ing Langkawi, Malaysia

Pilih basa sampeyan
Studnet
Studnet
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) ngurmati prestasi telung Bab PATA lan siji Bab Siswa ing Langkawi, Malaysia, Setu, tanggal 15 September sajrone Pesta Dewan PATA lan Presentasi Bab Bab, sing dianakake Pariwisata Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) ngurmati prestasi telung Bab PATA lan siji Bab Siswa ing Langkawi, Malaysia, Setu, 15 September sajrone Pesta Dewan PATA lan Presentasi Bab Bab, sing dianakake Pariwisata Malaysia.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar, "Bab PATA lan Bab Siswa, liwat aktivisme lan kegiyatan ing akar rumput, duwe bagean integral kanggo nggayuh tujuan Asosiasi. Penghargaan kasebut nyoroti upaya sukarela kanggo ndhukung nilai-nilai Asosiasi kanggo ngupayakake pangembangan industri pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab. ”

Ing wayah sore, PATA nyedhiyakake Award Spirit of PATA 2018 kanggo Pak Chris Crampton, Ketua PATA UK & Bab Irlandia, sing nampa penghargaan atas Bab kasebut. Penghargaan Spirit of PATA diwenehake menyang Bab sing paling nggambarake tujuan lan target PATA kanthi konsisten lan progresif sajrone pirang-pirang taun.

Penghargaan Keunggulan PATA diwenehake menyang Bab PATA India, lan Bab Siswa Universitas Vancouver Capilano. Bab PATA India diajeni amarga dedhikasine ing pangembangan lelungan menyang, saka lan ing wilayah Asia Pasifik sajrone rong taun kepungkur kanthi cara sing cocog karo tujuan lan target PATA, dene Bab Siswa Universitas Vancouver Capilano yaiku diakoni kanggo nggawe kesempatan kanggo pangembangan para profesional turisme enom sing bakal teka.

Pak Runeep Sangha, Direktur Eksekutif Bab PATA India, nampa penghargaan kasebut, dene Ibu Stephanie Wells, Penasihat Bab Siswa Universitas Vancouver Capilano, nampa penghargaan kasebut kanggo Bab Siswa.

Keterlibatan Paling apik karo Profesional Pariwisata Muda dianugerahi Bab PATA Nepal amarga dedikasi lan kontribusi gedhe kanggo makarya karo para profesional turisme enom kanggo promosi industri kasebut. Bibhuti Chand Thakur, Sekretaris Jenderal Bab PATA Nepal, nampa penghargaan kasebut kanggo Bab PATA Nepal.

Sajrone PATA Travel Mart 2018 lan Dewan Eksekutif PATA lan Rapat Dewan ing Langkawi, Malaysia, Bab kasebut ana ing pirang-pirang tujuan kayata Bangladesh, Cina Taipei, Finlandia, Guam, Hawaii, India, Indonesia, Jepang, Macao, Malaysia, Nepal, San Jose , Sri Lanka, Thailand, San Jose, Singapura, Thailand, lan UK & Irlandia. PATA uga seneng nampani 44 profesional turisme enom kalebu anggota Bab Siswa PATA saka Universitas Bangladesh Dhaka, Universitas Capilano, Universitas Taylor ing Malaysia, Nepal, Filipina LPU-Manila, lan Politeknik Temasek Singapura.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.