24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Car Rental Caribbean Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Mewah News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pemenang Penghargaan Gay Travel 2020 dicethakaké!

Pemenang Penghargaan Gay Travel 2020 dicethakaké!
Pemenang Penghargaan Gay Travel 2020 dicethakaké!
ditulis dening Harry S. Johnson

The 2020 Penghargaan Lelungan Gay ngumumake para pemenang dina iki. 

Ing taun kaping lima, misi Gay Travel Awards kanggo ngenali lan menehi penghargaan akomodasi, tujuan, lan perusahaan pilihan ing saindenging jagad. Organisasi terkenal kasebut dadi conto lan mbantu menehi inspirasi kanggo perusahaan lan merek liyane supaya ngetutake semangat bhineka lan inklusif. Dheweke uga ngupayakake terus ningkatake fasilitas, protokol keamanan, lan keunggulan layanan.

Ing taun iki, Influencer Plancongan Gay uga wis kaping pisanan ditambahake, lan kategori anyar minangka tambahan sing penting lan penting.

Taun iki pancen ora kaya taun liyane. Kanthi pandemi sing rame ing saindenging jagad, akeh wong sing lelungan diwatesi lelungan utawa ngenteni wektu sing luwih aman. Kangge, The Gay Travel Awards menehi wayahe para pelancong supaya fokus ing industri sing paling apik minangka prolog nalika luwih aman yen bisa bali mrana.

Dhaptar lengkap kategori lan pemenang taun iki kapacak ing ngisor iki:

AIRLINE

Cape Air

Tempat Tidur & Sarapan / INN

Inn ing Alameda

RENTAL MOBIL

Fox Nyewa Mobil

TUJUAN, BEACH

Los Cabos, Meksiko

DESTINASI, KOTA

Atlanta, Georgia

DESTINASI, KELUARGA

Langkawi, Langkawi

DESTINASI, Pulo

Mykonos, Yunani

DESTINASI, GUNUNG

Zermatt, Swiss

DESTINASI, ALAM

Costa Rica, Amerika Tengah

DESTINASI, PANGANTEN

Puerto Rico, Karibia

HOTEL, Pantai

Renaissance Cancun Resort & Marina

HOTEL, BOUTIQUE

Andaz Hollywood Kulon

HOTEL, Kasino

Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino

HOTEL, KOTA

Four Seasons Hotel Mexico City

HOTEL, KELUARGA

JW Marriott Los Cabos Beach Resort & Spa

HOTEL, GOLF

Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort

HOTEL, MADURU

Sri panwa, Phuket

HOTEL, LUWUR

The Langham Huntington

HOTEL, SPA & KABEH

JW Marriott Cancun Resort & Spa

HOTEL, NILAI

Skyrock Inn of Sedona

HOTEL, PANGANTEN

Pondok ing Kastil Ashford

GAY TRAVEL INFLUENCER (TIE)

@dewahoya

@dewahoya

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.