Ikon mode Pierre Cardin tilar donya kanthi yuswa 98

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Ikon mode Pierre Cardin tilar donya kanthi yuswa 98

Desainer mode Prancis legendaris Pierre Cardin tilar donya dina Selasa ing yuswa 98 taun, kulawargane wis dikonfirmasi. Dheweke tilar donya ing rumah sakit ing Neuilly, ing sanjabane Paris.

Ikon mode lair ing Italia ing taun 1924 dadi Pietro Constante Cardin. Kulawargane banjur pindhah menyang Prancis kanggo uwal saka rezim fasis Mussolini.

Cardin dadi misuwur ing taun 1960-an kanthi desain futuristik lan avant-garde, lan wiwit saiki dadi salah sawijining jeneng kluwarga kanthi gaya dhuwur.

Kajaba nggawe klambi kanggo wanita, Cardin nyengkuyung majalah Vogue sing diarani "revolusi" ing klambi pria, salah sawijining intine yaiku nggawe setelan sing dienggo dening Beatles.

0a1a
0a1a

Cardin asring diilhami dening eksplorasi luar angkasa, nggawe sandhangane mirip spacesuits lan seragam saka pertunjukan sci-fi, kayata 'Star Trek', lan dheweke dadi desainer mode pertama sing ngunjungi NASA.

Ing taun 1980-an, Cardin wis nggawe kekaisaran mode global dhewe, kanthi udakara 150 produk jenenge, lan dheweke wis nggawa pameran saka Paris menyang panggonan kaya Moskow, Beijing, lan Tokyo.

 

Print Friendly, PDF & Email