Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Maskapai LATAM mangsuli pitakon: Apa kasunyatan sing ditambah?

Latam
Latam
Avatar
ditulis dening editor

LATAM, klompok maskapai pertama ing Amerika sing ngleksanakake alat digital seluler sing ngidini para penumpang mriksa barang ing dhisik sadurunge.

LATAM minangka klompok maskapai pertama ing Amerika sing ngleksanakake alat digital seluler sing bakal ngidini para penumpang mriksa barang ing dhisik sadurunge. Iki minangka siji-sijine klompok maskapai penerbangan sing ditawakake ing piranti Android lan IOS, kanthi maksimal akses menyang layanan anyar.

Alat kasebut minangka referensi lan koper tangan penumpang isih kudu direvisi sajrone proses plancongan lan kudu memenuhi ukuran tunjangan kabin.

"Penumpang dadi inti bisnis lan kita terus golek cara kanggo ningkatake pengalaman lelungan kanthi solusi teknologi lan pribadi sing canggih ing saluran digital," ujare Dirk John, Wakil Presiden Digital, LATAM Airlines Group. "Fitur anyar iki minangka bagean saka komitmen kanggo nawakake luwih akeh pengalaman, sing menehi kendhali luwih bisa ngontrol perjalanan. Alat kasunyatan sing ditambahake bakal nyedhiyakake pandhuan migunani kanggo para penumpang supaya bisa mriksa manawa koper tangane wis memenuhi syarat ing kapal. ”

Alat anyar kasedhiya minangka bagean saka aplikasi LATAM, sing duwe luwih saka 3 yuta pangguna ing saindenging jagad lan wis ndeleng jumlah pelanggan sing tuwuh rata-rata 10% saben wulan wiwit kuartal pertama 2018.

Layanan kasebut mung minangka salah sawijining conto kepiye LATAM ngupayakake nggabungake jabatane minangka perusahaan inovatif kanthi ujung pangembangan digital. Inisiatif anyar kalebu nggawe kios layanan mandiri ing bandara utama LATAM lan pondasi laboratorium digital kanggo nggawe inovasi lan nggawe solusi anyar kanggo para penumpang.

Kepiye cara alat kasebut?

Alat kasebut bisa diakses liwat menu 'liyane' saka aplikasi seluler LATAM, sing pangguna bisa milih opsi 'augmented reality'. Pandhuan banjur diwenehake kanggo ngukur koper tangan nggunakake kothak virtual.

Piranti apa sing dibutuhake kanggo ngakses alat kasebut?

Alat kasebut kasedhiya kanggo piranti seluler (ponsel lan tablet) kanthi sistem operasi Android (7.0 utawa luwih) lan IOS (11.0 utawa luwih). Versi paling anyar saka aplikasi seluler LATAM kudu diinstal.