Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hotel & Resor News Wire Plancongan

Swiss-Belresidences Juffair ing manajer Bahrain ditunjuk

Teodor-Ardeleanu-Hotel-Manager-Swiss-Belresidences-Juffair
Teodor-Ardeleanu-Hotel-Manager-Swiss-Belresidences-Juffair
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International ngumumake janjian Teodor Ardeleanu dadi Manajer Hotel Swiss-Belresidences Juffair ing Bahrain sing bakal siyap-siyap mbukak.

Print Friendly, PDF & Email

Swiss-Belhotel International ngumumake janjian Teodor Ardeleanu dadi Manajer Hotel Swiss-Belresidences Juffair ing Bahrain sing bakal siyap-siyap mbukak. Teodor nggawa pengalaman maneka warna sajrone 18 taun ing industri perhotelan lan wis misuwur amarga katrampilan kepemimpinan lan kaprigelan bisnis. Teodor miwiti karir ing Eropa ing JW Marriott Bucharest ing taun 2000 lan kanthi cepet munggah jabatane. Dheweke pindhah menyang Timur Tengah ing taun 2006 lan nerusake perjalanan karo klompok Marriott sing kerja bareng akeh hotel mewah ing wilayah kasebut.

Nalika ngumumake pengumuman kasebut, Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar: "Kita seneng banget bisa nampani Teodor menyang tim kita. Pengalaman sing akeh dikombinasikake karo sukses sing wis kabukten ing Bahrain bakal dadi aset kanggo kita. Kita yakin karo keahliane sing luar biasa, Teodor bakal menehi standar layanan paling dhuwur ing merek. ”

Ngelingi rasa senenge Teodor, "Aku rumangsa duwe hak istimewa kanggo gabung karo Swiss-Belhotel International ing wektu sing nyenengake iki lan matur nuwun banget marang klompok kasebut amarga menehi kesempatan apik iki. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim nalika siyap-siyap mbukak Swiss-Belresidences Juffair. ”

Sadurunge jabatane sing anyar, Teodor minangka General Manager One Bahrain Hospitality WLL uga Penasihat Ketua kanggo Grup Perusahaan ITICO lan Perwakilan Pemilik Properti Marriott ing Bahrain. Wiwit 2016, dheweke dadi Konsultan Manajemen & Pelatihan Ki Train Consultancy SPC. Teodor gelar Sarjana saka Universitas Pariwisata lan Perhotelan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.