24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental News transportasi Singapur USA Breaking News

Pelanggaran data regane Uber $ 148 yuta

ubertaxi2
ubertaxi2
ditulis dening editor

Uber setuju mbayar $ 148 yuta lan njupuk langkah kanggo ngencengi keamanan data sawise gagal setaun kanggo ngabari driver babagan informasi sing dicolong.

Print Friendly, PDF & Email

Pengacara Umum Illinois Lisa Madigan ngumumake pemukiman dina iki antarane Uber Technologies, Inc. lan kabeh 50 negara bagian lan Distrik Columbia.

Uber wis setuju mbayar $ 148 yuta lan njupuk langkah kanggo ngencengi keamanan data sawise perusahaan penunggang kuda gagal setaun kanggo ngabari driver yen peretas nyolong informasi pribadine.

"Uber nglirwakake undang-undang notifikasi pelanggaran Illinois nalika ngenteni luwih saka setaun kanggo menehi tandha marang wong sing nglanggar data serius," ujare Madigan.

Madigan ujar manawa sanajan Uber saiki wis njupuk langkah sing pas, "tanggapan awal perusahaan ora bisa ditampa. Perusahaan ora bisa ndhelikake nalika nglanggar undang-undang. "

Uber ngerti ing Nopember 2016 manawa peretas wis ngakses data pribadi, kalebu informasi lisensi, kanggo kira-kira 600,000 driver Uber ing AS Perusahaan kasebut ngakoni pelanggaran kasebut ing November 2017, ujar manawa mbayar $ 100,000 minangka tebusan kanggo informasi sing dicolong kasebut bakal dirusak.

Tony West, kepala pejabat ukum kanggo Uber, ujar manawa keputusan manajer saiki yaiku "perkara sing bener."

"Iki mujudake prinsip-prinsip ing ngendi kita nglakokake bisnis saiki: transparansi, integritas, lan akuntabilitas," ujare West.

Peretasan kasebut uga njupuk jeneng, alamat email, lan nomer telpon 57 juta pembalap ing saindenging jagad.

Kabeh 50 negara bagian lan Distrik Columbia nuntut Uber, ujar manawa perusahaan kasebut nglanggar undang-undang sing mbutuhake supaya enggal ngabari wong sing kena pelanggaran kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.