24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Islandia News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pengalaman ijo Nordik murni ing Hotel Eyja Guldsmeden

Eyja-1
Eyja-1
ditulis dening editor

Hotel Eyja Guldsmeden sing dununge ing pusat kutha ing Reykjavik minangka hotel pertama ing Islandia sing disertifikasi dening Green Globe.

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Eyja Guldsmeden minangka hotel pertama ing Islandia sing wis disertifikasi dening Green Globe. Properti kasebut dununge ing wilayah kutha trendi ing Reykjavik kanthi pemandangan kutha lan gunung Esja sing luar biasa.

Pamilik Linda Jóhannsdóttir lan garwane Ellert Finnbogason duwe pengalaman pengalaman pirang-pirang taun ing bisnis hotel lan semangat kanggo nyedhiyakake tamu sing kepenak lan nyenengake ing ibukutha negara kasebut.

"Ing Eyja Guldsmeden, kita yakin banget manawa bisa menehi pengalaman lan layanan pribadi sing paling apik marang para tamu nalika nyuda pengaruh ing planet lan ningkatake kesehatan," ujare Ibu Jóhannsdóttir, CEO Hotel Eyja Guldsmeden.

Surgo Nordic iki nggabungake kenyamanan modern kanthi mupangat kanggo praktik paling berkelanjutan, kabeh ana ing tujuan sing unik. Islandia misuwur amarga banyu murni lan iklim sing ora tercemar, lan diakoni produksi panganan seger, seger lan organik kanthi alami. Ing Eyja Guldsmeden, negesake yaiku produk panganan lokal lan organik lan tanggung jawab lingkungan. Pemasok perdagangan lan eco-bersertifikat digunakake meh istimewa, lan hotel biasane ora milih produk utawa layanan tartamtu tinimbang kompromi integritas.

Umume barang sing dituku sacara lokal lan dikirim nganggo mobil utawa sepedha seminggu sepisan kanggo matesi tilas karbon properti kasebut. Eyja Hotel duwe sepeda operator dhewe sing digunakake kanggo blanja ringan kayata tuku roti lan jajanan sing digawe saka bahan organik.

"Kita ngajak para tamu nggunakake sepeda hotel tinimbang nganggo mobil utawa malah mlaku-mlaku - sing menehi kesempatan kanggo narik udara Islandia sing resik, lan mesthine kabeh banyu kudu diombe langsung saka keran. Kita duwe banyu murni lan murni sing bisa ditonton kanthi gratis ing Islandia, ”ujare Ibu Jóhannsdóttir.

Minangka bagean saka strategi komunikasi hotel, kabeh informasi disebar liwat situs web lan media sosial sing netral CO2, lan kabeh materi cetak wis disertifikasi eko.

Inisiatif berkelanjutan liyane wis dileksanakake sing nyuda pengaruh lingkungan lan nyuda generasi sampah. Kabeh produk jedhing organik lan rangkep kanthi lestari. Kajaba iku, mayoritas pemasok ngirim produk ing peti lan kasus, sing digunakake maneh lan dijupuk maneh nalika sprei, selimut, lan andhuk pensiun diwenehi umur liya lan dijahit dadi bantal utawa disumbang kanggo amal.

Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.