24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia Aeroflot nerusake penerbangan penumpang Warsawa

Rusia Aeroflot nerusake penerbangan penumpang Warsawa
Rusia Aeroflot nerusake penerbangan penumpang Warsawa
ditulis dening Harry S. Johnson

Sekretaris pers ing Bandara Warsaw Chopin ngumumake manawa maskapai penerbangan Rusia Aeroflot wis nerusake penerbangan komersial menyang ibukutha Polandia Warsawa.

Penerbangan langsung pertama Aeroflot saka Moskow wiwit musim semi wis tekan ibukutha Polandia dina Setu.

"Penerbangan Aeroflot bakal digawe saben Setu saka tanggal 26 Desember nganti 27 Maret 2021," ujare sekretaris pers.

Maskapai penerbangan Polandia LOT sing sadurunge miber Warsaw - Moskow - rute Warsawa "durung miwiti penerbangan menyang Moskow," tambah pejabat bandara.

Amarga pandemi COVID-19, kabeh penumpang sing tekan Polandia saka luar negeri kudu ngalami isolasi 10 dina, ujare sekretaris pers.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.