24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Italia Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Papan Pariwisata Seychelles Italia melu Travel Open Day Virtual

seychelles 2
Papan Pariwisata Seychelles Italia

Wiwit tanggal 14-16 Desember 2020, ing Seychelles Papan Pariwisata Italia melu edisi pertama dina Plancongan Pariwara virtual lelungan, sawijining acara online sing khusus kanggo sektor pariwisata metu.

Telung dina intensif khusus kanggo pariwisata kanthi luwih saka 120 agensi perjalanan sing kadaptar lan 35 pameran saka sektor kasebut. Akeh tujuan sing melu acara kasebut kayata Yunani, Malta, Thailand utawa Malaysia, lan liya-liyane.

Ing wektu sing angel kanggo pariwisata, acara iki ditujokake kanggo nyipta kesempatan jaringan, ing jagad maya, kanggo ketemu lan nganyari mitra lan agen perjalanan sing adol tujuan menyang konsumen.

Pulo Seychelles ditampilake kanthi virtual standout lan agenda rapat siji-siji sing rame liwat obrolan utawa videocall; para tamu duwe kesempatan kanggo ngerti perkembangan paling anyar, utamane karo kahanan COVID lan saran perjalanan, lan ndownload brosur lan materi promosi.

"Italia isih ngadhepi gelombang kaping pindho kovid19 lan isih urip kanthi akeh watesan supaya bisa nahan panyebaran virus; sektor pariwisata nandhang sangsara, utamane wong njaba, amarga peraturan kasebut isih nglarang warga kanggo lelungan ing njaba UE lan Schengen kanggo pariwisata. Nalika taun 2021, kita yakin manawa kahanan bakal nambah lan kita bakal bisa enggal bali, ”ujare Monette Rose, Direktur STB Italia.

"Aku uga negesake partisipasi Eksekutif Pemasaran kita, Yasmine Pocetti, sing cerdas melu ing Pameran kasebut kanthi menehi informasi marang Agen Perjalanan ing papan sing dituju lan kahanan COVID ing kepulauan kasebut. Pameran ngluwihi jam kerja normal lan seneng-seneng tetep nuli nerusake acara kasebut amarga kita yakin manawa tujuan lan mitra kudu cocog, "tambah Rose.

Kantor Papan Pariwisata Seychelles ing Roma wis melu lan nganakake sawetara webinar lan pelatihan online kanggo mitra perdagangan pariwisata ing Italia supaya tetep katon ing sawetara wulan kepungkur mandheg kanggo kegiyatan liyane kayata lokakarya, pameran dalan utawa pameran.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.