24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways: Salah sawijining taun sing paling nantang ing sejarah penerbangan

Qatar Airways: Salah sawijining taun sing paling nantang ing sejarah penerbangan
Qatar Airways: Salah sawijining taun sing paling nantang ing sejarah penerbangan
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing pungkasan taun sing luar biasa lan salah sawijining sing paling tantangan ing sejarah penerbangan, Qatar Airways nggambarake prestasine amarga pandemi COVID-19 sing lagi aktif.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Taun iki wis beda karo taun liyane, kanthi pandemi COVID-19 mengaruhi wong lan bisnis ing saindenging jagad. Penerbangan minangka salah sawijining industri sing paling kena pengaruh, kanthi tantangan unik amarga lingkungan lelungan sing luwih mbatesi lan permintaan sing surem.

"Nanging, ing Qatar Airways kita ora nate nolak tantangan lan aku bangga banget karo tanggepan kasebut. Kaping pisanan, kita ora nate mandheg mabur ing saindhenging pandemi kasebut, ngrampungake misi nggawa penumpang sing terdampar mulih kanthi penerbangan sing dijadwalake lan charter. Kita bisa nindakake iki amarga macem-macem armada modern, hemat bahan bakar sing ngidini kita nanggepi pangowahan pasar kanthi cepet, uga upaya para staf sing luar biasa.

"Armada uga ngidini kita nggawe jaringan maneh saka titik paling endhek ing wulan Mei, nalika nglayani 33 tujuan, nganti luwih saka 110 tujuan saiki lan 129 ing pungkasan Maret 2021. Kita uga wis ngluncurake pitung tujuan anyar sajrone pandemi bisa ketemu panjaluk supaya penumpang bisa lelungan nganggo maskapai sing bisa dipercaya.

"Kita wis nuntun industri ing implementasine langkah-langkah keamanan anyar lan kuat kanggo mesthekake yen penumpang aman nalika lelungan karo kita ing kapal lan ing lemah. Nanging ora kaya sawetara pesaing, kita terus nandur modal ing pengalaman penumpang ing kapal uga ing Bandar Udara Internasional Hamad.

"Ngarep, kita ngarepake industri wisata lan pariwisata global bakal terus mboko sithik. Pangembangan kanggo ngluncurake vaksin ing saindenging jagad katon janjeni, menehi kapercayan sing luwih gedhe utamane nalika paruh kaping pindho taun 2021. Akeh usaha sing ditindakake dening industri perhotelan ing Qatar kanggo mesthekake yen pengunjung bisa ngunjungi kunjungan sing aman nalika watese mbukak lan Aku percaya manawa para turis bakal kepengin banget ndeleng apa sing bakal ditawakake, utamane yen minat karo Qatar bakal tuwuh nalika Piala Dunia FIFA 2022 Qatar. "

Prestasi utama Qatar Airways ing taun 2020 kalebu:


Ngeterake wong mulih

Saindhenging pandemi COVID-19, maskapai penerbangan Nasional Qatar tetep fokus karo misi dhasar kanggo nggawa wong mulih. Jaringan maskapai kasebut ora nate mudhun ing sangisore 33 tujuan lan terus mabur menyang kutha-kutha utama kalebu Amsterdam, Dallas-Fort Worth, London, Montréal, São Paulo, Singapura, Sydney lan Tokyo. Asile, miturut Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) Qatar Airways dadi operator internasional paling gedhe ing antarane April lan Juli, nyumbang 17.8% lalu lintas penumpang internasional ing wulan April.

Sajrone pandemi kasebut, maskapai kasebut nggawa luwih saka 3.1 yuta penumpang lan kerja bareng karo pamrentah lan perusahaan ing saindenging jagad kanggo ngoperasikake luwih saka 470 charter lan penerbangan sektor ekstra. Upayane maskapai kasebut menehi jalur penting kanggo industri tartamtu kayata pelaut, kanthi maskapai kasebut ngasilake luwih saka 150,000.

Karya reparasi Qatar Airways nyumurupi maskapai kasebut mabur menyang tujuan sing sadurunge dudu bagean saka jaringane, kalebu Antananarivo, Bogotá, Bridgetown, Havana, Juba, Laâyoune, Lomé, Maun, Ougadougou, Port-of-Spain, lan Port Moresby.


Armada sing bisa adaptasi lan canggih

Qatar Airways bisa terus mabur ing saindhenging pandemi amarga macem-macem armada pesawat modern, hemat bahan bakar sing ngidini nawakake penumpang lan kapasitas muatan sing tepat ing saben pasar amarga operasine ora gumantung karo jinis pesawat tartamtu. Nanging, armada maskapai 52 Airbus A350 lan 30 Boeing 787 minangka pilihan sing cocog kanggo rute jarak jauh sing paling strategis menyang Afrika, Amerika, Eropa lan wilayah Asia-Pasifik. Ing sawetara wulan pungkasan taun 2020, Qatar Airways ngirim telung pesawat Airbus A350-1000, negesake maneh jabatane minangka operator pesawat paling gedhe Airbus A350 kanthi umur rata-rata 2.6 taun. Kabeh telu dilengkapi kursi Kelas Bisnis sing menang penghargaan, Qsuite.


Langkah-langkah keamanan anyar

Minangka maskapai penerbangan paling gedhe sing mabur kanthi konsisten ing saindhenging pandemi kasebut, Qatar Airways nglumpukake pengalaman sing ora ana tandhingane babagan carane nggawa penumpang kanthi aman lan andal sajrone wektu sing durung mesthi.

Qatar Airways ngleksanakake langkah-langkah keamanan lan kebersihan sing paling canggih, kalebu penyediaan Peralatan Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng pasuryan sing bisa digunakake kanggo para penumpang.

Kajaba iku, ing antarane langkah-langkah kebersihan liyane, maskapai kasebut minangka maskapai internasional pertama sing nggunakake Sistem Kabin Ultraviolet (UV) Honeywell, sing dioperasikake dening Layanan Penerbangan Qatar, sing luwih maju kanggo ngetrapake higienis.


Mimpin pemulihan lelungan global

Ing wulan Mei, jaringan Qatar Airways ambruk menyang 33 tujuan nalika puncak pandemi lan watesan perjalanan ing saindenging jagad. Wiwit iku, maskapai kasebut mboko sithik nggawe jaringane selaras karo panjaluk lelungan global nganti tekan 110 tujuan ing pungkasan taun. Qatar Airways ora mung nyipta jaringan pra-pandemi, uga nambah pitung tujuan anyar: Abuja, Nigeria; Accra, Ghana; Brisbane, Australia; Cebu, Filipina, Luanda, Angola; San Francisco, USA; lan Seattle, USA (wiwit tanggal 15 Maret 2021). 

Kanggo mesthekake penumpang duwe kapercayan kanggo lelungan kanthi iklim sing kurang bisa ditebak, Qatar Airways nawakake sawetara kabijakan pesenan sing paling fleksibel ing pasar, nawakake macem-macem pilihan kalebu validitas tiket rong taun, pangowahan tanggal tanpa wates, pertukaran tiket kanggo voucer lelungan mbesuk kanthi tambah akeh regane, lan pangowahan tujuan tanpa wates. Qatar Airways uga komitmen kanggo ngurmati pengembalian dana penumpang, mbayar luwih saka $ 1.65 milyar. Maskapai kasebut bubar ngumumake yen bakal menehi penumpang pangowahan tanggal tanpa wates lan pengembalian dana tanpa mbayar biaya kanggo kabeh tiket sing diterbitake Qatar Airways nganti 30 April 2021 kanggo lelungan sing rampung tanggal 31 Desember 2021

Qatar Airways uga terus-terusan nggayuh ambisi aliansi strategis ing saindenging jagad lan setuju karo sawetara kemitraan anyar ing taun 2020, kalebu karo American Airlines, Air Canada, lan Alaska Airlines.


Investasi terus ing pengalaman pelanggan

Sanajan pengaruh ekonomi COVID-19 ing industri penerbangan, Qatar Airways tetep nandur modal ing produk lan layanane kanggo mesthekake yen pengalaman pelanggan tetep dadi sing paling apik ing donya. Ing wulan Agustus, kita ngumumake update utama lan fitur-fitur anyar kanggo aplikasi seluler lan ing wulan September, kita ngrayakake pesawat kaping 100 ing armada kanggo dilengkapi 'Super Wi-Fi', dadi maskapai sing nawakake pesawat paling gedhe ing Asia sing dilengkapi dhuwur -s broadband

Ing pesawat kasebut, maskapai kasebut terus menehi pengalaman panedhaan lengkap, fasilitas kenyamanan lan layanan pemenang penghargaan, kanthi langkah-langkah keamanan sing luwih apik. Ing Kelas Bisnis, layanan Dine-on-Demand maskapai saiki ditampilake kanthi lengkap ing tray kanthi pilihan minuman. Ing Kelas Ekonomi, pengalaman makan lengkap 'Quisine' Qatar Airways kasedhiya, kanthi panganan lan alat makan diwenehake kanthi ditutup kanthi biasane ing tray. Ing wulan Oktober, Qatar Airways ngenalake sajian vegan pertama kanggo pelanggan premium. Uga terus kaget lan nyenengake para pelanggan kanthi menu edisi winates lan sentuhan khusus kanggo perayaan utama Idul Fitri, Thanksgiving, Dina Nasional Qatar, lan musim perayaan.

Qatar Airways ningkatake konsep makan ing Al Mourjan Lounge ing Bandara Internasional Hamad (HIA) kanggo nyakup menu a la carte sing luwih apik, sushi sing anyar disiapake, prasmanan adhem swalayan lan prasmanan panas sing dibantu kanthi lengkap. Iki uga nggawe Mariner Lounge - papan sing khusus kanggo para pelaut supaya santai nalika lagi transit - minangka pengakuane peran penting kanggo njaga ekonomi global.

Penting, kita wis nggawe perbaikan utama kanggo Qatar Airways Privilege Club, minangka bagean saka transformasi program kasetyan kita kanggo menehi luwih akeh hadiah kanggo para anggotane. Ing wulan Agustus, Qatar Airways Privilege Club revisi kabijakan Qmiles - nalika anggota entuk utawa nggunakake Qmiles, saldo bakal ditrapake sajrone 36 wulan - lan uga ngilangi biaya pesenan kanggo penerbangan penghargaan. Sing luwih penting, ing wulan November, Privilege Club nyuda jumlah Qmiles sing dibutuhake kanggo memesan penerbangan penghargaan nganti 49 persen lan uga ngluncurake Student Club - program anyar sing nawakake macem-macem tunjangan sing ora ana tandhingane kanggo siswa kanggo ndhukung sajrone pendhidhikan. .


Bandara Internasional Hamad

Kanggo nanggepi COVID-19, HIA wis ngetrapake prosedur reresik sing ketat lan ngetrapake langkah-langkah jarak sosial ing saindhenging terminal. Touchpoints penumpang asring diresiki lan gerbang mlebu lan konter gerbang bis diresiki sawise saben pesawat. Kajaba iku, sanitizer tangan diwenehake ing titik tutul bandara utama. Bandara kasebut entuk lan ngetrapake teknologi paling anyar kanggo ngoptimalake keamanan penumpang lan karyawan kalebu nggunakake robot disinfektan, helm skrining termal canggih lan terowongan desinfeksi UV kanggo koper sing wis dicenthang.

HIA uga nglajengake proyek ekspansi ambisius - ing jalur kanggo nambah kapasitas luwih saka 53 yuta penumpang saben taun ing taun 2022 kanthi nambah papan lan fungsionalitas ing bandara kanthi desain sentris penumpang sing apik.

Qatar Duty Free (QDF) bangga menehi 20 taun ulang taun lan, kanthi tumuju ing bandara luwih tenang tinimbang biasane nalika pandemi, rencana cepet kanggo ndandani toko bebas tugas inti sing ana ing Node Selatan. QDF uga mbukak toko konsep kecantikan anyar, toko mode wanita multi-merek lan loro toko pop-up - Penhaligon lan Carolina Herrera - uga ngluncurake butik Hublot sing apik banget lan butik ritel wisata Loro Piana pertama ing Timur Tengah ing Hamad Bandara Internasional. 


Sustainability

Nalika Qatar Airways tetep fokus ing misi dhasar kanggo nggawa wong-wong mulih lan ngeterake pitulung penting menyang wilayah sing kena pengaruh, maskapai kasebut ora lali karo tanggung jawab lingkungane. Maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga pesawat kasebut ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe-mesin sing gedhe ing pasar saiki. Pathokan internal maskapai kasebut mbandhingake A380 dadi A350 ing rute saka Doha menyang London, Guangzhou, Frankfurt, Paris, Melbourne, Sydney lan New York. Ing penerbangan siji arah sing khas, maskapai kasebut nemokake pesawat A350 ngirit minimal 16 ton karbon dioksida saben jam blok dibandhingake karo A380. Analisis kasebut nemokake manawa A380 ngasilake luwih saka 80% luwih akeh saben jam blok tinimbang A2 ing saben rute kasebut. Ing kasus Melbourne lan New York, A350 ngetokake 380% luwih akeh CO95 saben jam blok kanthi A2 ngirit udakara 350 ton CO20 saben jam blok.

Qatar Airways uga ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang ngimbangi emisi karbon kanthi sukarela sing ana gandhengane karo lelungan nalika nggawe tiket. Maskapai kasebut uga sijianggota aliansi dunya uga setya emisi karbon nol net ing taun 2050, dadi aliansi maskapai global pertama sing nggabungake target umum kanggo entuk netralitas karbon.


Sponsor lan CSR

Cita-cita Qatar Airways kanggo nggabungake masarakat liwat kekuwatan olahraga lan kanggo dhukungan kanggo komunitas sing kita operasional terus ing taun 2020 sanajan ana tantangan. Ing wulan November, Qatar Airways ditandhani rong taun nganti Piala Dunia FIFA Qatar 2022 ™. Minangka mitra resmi FIFA lan maskapai sing bakal mabur mayuta-yuta penggemar bal-balan menyang Qatar kanggo turnamen kasebut, maskapai kasebut ngetokake pesawat Boeing 777 merek khusus sing dicet ing FIFA World Cup Qatar 2022 ™.

Ing babagan upaya tanggung jawab sosial perusahaan, taun iki fokus kanggo fokus COVID-19 uga pitulung darurat. Ing wiwitan pandemi COVID-19 Qatar Airways Cargo ngirim limang kapal barang menyang China sing nggawa udakara 300 ton pasokan medis sing disumbangkan dening maskapai kasebut kanggo ndhukung upaya bantuan virus corona. Kajaba iku, minangka pangucap matur nuwun kanggo wong-wong sing duwe peran penting ing kabeh pandemi, Qatar Airways menehi 100,000 tiket bali gratis kanggo tenaga kesehatan lan 21,000 kanggo guru ing saindenging jagad.

Kanggo ndhukung warga Libanon lan Sudan sawise bencana tragis ing negara kasebut, Qatar Airways kerja sama karo Qatar Charity lan Monoprix Qatar - anggota Ali Bin Ali Holding - kanggo ngirim program pitulung sing ngidini warga lan warga Qatar nyumbang meh 200 ton panganan lan pasokan penting liyane lan transportasi ing Qatar Airways Cargo.


Kargo Qatar Airways

Sawise munggah ing posisi nomer siji ing taun 2019, maskapai kargo kasebut terus maju sajrone taun sing nantang, nuduhake kepemimpinan lan malah nambah pangsa pasar nalika pandemi kasebut. Qatar Airways Cargo diwiwiti taun 2020 kanthi ngluncurake angkut menyang Campinas (Brasil), Santiago (Chili), Bogotá (Kolombia) lan Osaka (Jepang). Maskapai iki uga dianugerahi 'International Cargo Airline of the Year' ing acara penghargaan STAT Trade Times, ngakoni kepemimpinan lan inovasi.

Divisi barang tetep lincah, inovatif lan tangguh sajrone pandemi, luwih saka tikel kaping telu saka 60 nganti 180-200 penerbangan saben dinane kanggo ndhukung rantai pasokan global. Ngoperasikake luwih saka 500 charter kargo menyang wilayah sing kena pengaruh. Makarya raket karo pamrentah lan LSM, Qatar Airways Cargo uga ngeterake luwih saka 250,000 ton pasokan medis lan pitulung global kanggo layanan sing dijadwalake lan uga charter.

Operator kasebut ngenalake proyek keberlanjutan WeQare lan ngluncurake Bab 1, nawakake kargo gratis siji juta kilo kanggo para pelanggan kanggo menehi dana kanggo amal sing dipilih. 

Kanggo njamin kesinambungan perdagangan global, angkutan barang penumpang lan angkutan barang mini diluncurake menyang sawetara tujuan global. Pengangkut pesawat Boeing 777 miwiti tujuan sing anyar kayata Melbourne, Perth lan Harstad-Narvik nalika penerbangan kargo sing dicekel weteng dikenalake menyang enem tujuan.

Nguatake penawaran produk QR Pharma, operator nambah kontainer Skycell kontainer anyar ing macem-macem kontainer aktif lan, uga mitra penanganan darat Qatar Aviation Services Cargo, dianugerahi sertifikasi CEIV Farma IATA kanggo operasi lan penanganan pharma ing hub Doha.


Penghargaan lan prestasi

Grup Qatar Airways nglajengake rekor menang babagan penghargaan kanthi macem-macem penghargaan sajrone taun. Qatar Airways menang limang hadiah sing apik banget ing Penghargaan Wisatawan Bisnis 2020 lan dijenengi 'Maskapai Penerbangan Terbaik' uga menang ing kategori 'Best Long-Haul Carrier', 'Best Business Class' lan 'Best Middle East Airline'. Maskapai iki uga menang ing kategori 'Panganan lan Minuman Inflight Paling Apik'.

Bebungah Trip Advisor taunan menehi luwih akeh sebab perayaan karo maskapai kasebut njupuk papat hadiah liyane, yaiku 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah', 'maskapai penerbangan utama paling apik ing Timur Tengah', lan 'bisnis regional paling apik ing Timur Tengah. Kelas '.

Ing Global lifestyle Leisure Lifestyle Awards, Qatar Airways nampa penghargaan 'Prestasi Khusus kanggo Inovasi Cemerlang' kanggo kursi Kelas Bisnis Qsuite. Maskapai kasebut uga nampa Asosiasi Pengalaman Penumpang Maskapai Penerbangan (APEX) 2021 Rating Global Airlines Global Rating Global.

HIA nggayuh ketinggian anyar amarga ana peringkat 'Bandara Terbaik Katelu ing Jagad' ing wulan Mei dening Skytrax World Airport Awards 2020, pindhah saka sawijining posisi taun kepungkur. Judhul kasebut nduwe gelar 'Bandara Terbaik ing Timur Tengah' dening Skytrax kanggo taun kaping enem. Uga dadi bandara pertama ing Timur Tengah lan Asia sing dianugerahi Rating Keselamatan Bandara COVID-5 19 Bintang dening Skytrax.

Bandara kasebut, bebarengan karo Qatar Duty Free, dipilih dadi 'Bandara Terbaik kanggo Milenium' lan 'Lingkungan Ritel Bandara Terbaik' ing Travel Retail Awards 2020. Ing wulan Desember, bandara kasebut dadi sing pertama ing Timur Tengah lan Asia sing dianugerahi 5 -Star COVID-19 Rating Keamanan Bandara dening Skytrax - minangka bukti kerjane ing implementasine langkah-langkah keamanan anyar kanthi cepet lan kuat. HIA uga dipilih dadi 'Bandara Terbaik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping papat berturut-turut dening Global Traveler's GT Tests Reader Survey Awards.


Ndhukung pemulihan Qatar COVID-19

Grup Qatar Airways uga duwe peran luwih akeh kanggo ndhukung upaya sukses Negara Qatar kanggo matesi panyebaran COVID-19 ing negara kasebut, kerja sama karo pejabat lokal kalebu Kementerian Kesehatan Umum.

Ing wulan Juni, Liburan Qatar Airways kanthi kemitraan karo Discover Qatar ngluncurake paket hotel kanggo warga bali kanggo ngrampungake syarat karantina, supaya keamanan lan kenyamanan kapan wae. Kanggo ndhukung industri perhotelan lokal nalika Qatar ditutup kanggo turis, Discover Qatar ngluncurake pirang-pirang paket panginepan ing wulan Juli kanthi kemitraan karo hotel lokal. Kajaba iku, ing wulan November Qatar Airways Holidays ngembangake lan ngluncurake 'Liburan Gelembung Perjalanan' kanggo warga Qatar lan warga kanggo plancongan menyang Maladewa kanthi plancongan kanthi aman, kanthi sawetara langkah khusus.

Uga investasi kanggo produk lan layanan anyar sing bakal siyap nalika negara kasebut mbukak maneh pengunjung lan pariwisata global pulih. Ing wulan Desember, Discover Qatar ngumumake ngluncurake seri pelayaran ekspedisi kaping pisanan ing pesisir Qatar, menehi kesempatan unik kanggo nganakake kumpul iwak paling gedhe ing saindenging jagad - Whale Shark. Musim pelayaran cekak bakal diwiwiti ing wulan Maret 2021 lan bakal mlaku nganti pitung minggu. Uga ing Desember, Liburan Qatar Airways ing kemitraan global anyar karo TUI, ngluncurake tahapan pertama proposal anyar ing pasar Asia-Pasifik, sing ngidini para pelanggan nambah hotel, transfer, lan kegiyatan menyang pesenan Qatar Airways liwat situs web maskapai, pisanan ing seri layanan anyar sing bakal diluncurake ing taun 2021.

Maskapai sing menang, Qatar Airways dadi 'maskapai penerbangan paling apik ing saindenging jagad' dening World Airline Awards 2019, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah', 'Kelas Bisnis Paling Anyar ing Dunia', lan 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', minangka pengakuan saka pengalaman Kelas Bisnis sing bubar, Qsuite. Iki mung maskapai sing dianugerahi gelar 'Skytrax Airline of the Year', sing diakoni minangka puncak keunggulan ing industri maskapai, kaping lima. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.