24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Investments Warta Breaking Maladewa News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nyuntikake urip anyar menyang Bandara Internasional Male

Bandara-lanang
Bandara-lanang
ditulis dening editor

Bandara Internasional Malé, bandara gerbang Maldives, mung nduwe 4 juta penumpang saben taun.

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Internasional Malé nganakake ekspansi bandara kanthi sakabehe. Ing pungkasan Agustus taun iki, ekspansi Bandara Internasional Malé kanthi lengkap ngrampungake proyek anti banyu, sing bakal nuli ketemu pucuk emas pariwisata.

Maladewa dianggep minangka salah sawijining negara kepulauan sing paling apik, narik luwih saka siji yuta pengunjung saben taun. Bandara Internasional Malé sing dadi bandara gerbang Maldives banget diwatesi dening fasilitas perangkat keras, kanthi throughput taunan mung 4 yuta penumpang.

Landasan pacu bandara mung bisa mangkat lan ndharat pesawat penumpang ukuran sedheng. Menteri Pariwisata Maladewa Moussa Zamil ujar: Kanggo nggayuh upgrade industri pariwisata Maladewa, prasyarat yaiku upgrade bandara ing Malé, lan konstruksi upgrade bandara paling penting.

Proyek rekonstruksi lan ekspansi Bandara Internasional Malé diwiwiti kanthi resmi ing wulan Juli taun kepungkur. Akeh turis wis ngerteni owah-owahan anyar ing bandara Malé: ing salah sawijining sisi bandara nalika landhesan lan pendaratan bandara, buldoser, excavator, transportasi pompa pasir, pesawat laut lan penerbangan bandara kaget lan pakaryan ing papan ing pinggir segara ora mandheg . Ing proses kasebut, Oriental Yuhong nyedhiyakake bahan koil anti banyu bermutu tinggi (RSA-821 polimer toleransi uyah sing dimodifikasi membran kalis air bitumen), sing tahan banget karo korosi medium garam lan alkali lan kimia. Miturut manual cara kerja sing ketat lan standar, para pekerja konstruksi lokal dipandu, teknologi konstruksi diajarke ing situs, lan layanan sistem anti banyu sing standarisasi diwenehake.

Deng Dasong, sing dadi pangurus Proyek Yuhong Oriental, ujar: Supaya ora mengaruhi karya normal bandara, proyek kasebut bakal dibangun wiwit jam 0:00 nganti 6:00 saben dina. Saliyane meksa babagan periode konstruksi, para pekerja lokal ora duwe dhasar konstruksi. Umume kita ajari pengalaman lan pandhuan teknis, luwih becik mulang wong liya babagan cara iwak tinimbang menehi iwak. Perjalanan iki kanggo nyebar pengalaman canggih ing Oriental Yuhong, lan saestu nuduhake kekuwatan panyedhiya layanan sistem anti banyu sing pertama ing Asia.

Oriental Yuhong Waterproof Technology Co., Ltd. Minangka panyedhiya layanan sistem anti banyu bandara sing dadi pandhuan teknis lan pasokan materi sing komprehensif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.