Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mexico Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeromexico: Kemajuan sing signifikan karo perjanjian serikat pekerja

Aeromexico: Kemajuan sing signifikan karo perjanjian serikat pekerja
Aeromexico: Kemajuan sing signifikan karo perjanjian serikat pekerja
ditulis dening Harry S. Johnson

Grupo Aeroméxico, SAB de CV nglaporake manawa ana kemajuan signifikan ing negosiasi Perjanjian Penawaran Bersama (Contratos Colectivos de Trabajo) karo serikat pekerja, kemajuan sing dibutuhake kanggo ngadhepi efek samping sing nyebabake industri maskapai global. Covid-19.

Wiwit saiki, Perusahaan wis rampung ngrampungake negosiasi karo Sindicato de Trabajadores de la Industria Aeronáutica, Comunicaciones y Conexos Independencia (Independencia).

Mangkono uga, negosiasi karo Asociación Sindical de Sobrecargos de Aviación de México (ASSA), terus ing kahanan sing paling apik, selaras karo tujuan sing dibutuhake kanggo ngakses pembiayaan sing bakal ngasilake Perusahaan.

Sampeyan uga penting kanggo negesake manawa serikat pekerja ASSA, Independencia, lan STIA tundhuk karo program pangoptimalan lan pengurangan staf ing wulan Oktober lan November supaya Perusahaan nglanjutake proses restrukturisasi.

Perusahaan kasebut terus negosiasi karo Asociación Sindical de Pilotos Aviadores de Mexico (ASPA) sing ngupayakake entuk syarat sing dibutuhake ing rencana restrukturisasi lan ngakoni upaya sing ditindakake ASPA kanggo ngemot efek negatif saka pandemi kasebut.

Kesepakatan sing disimpulake, uga sing ana ing negosiasi, Perusahaan kudu netepi komitmen lan tujuan tartamtu sing diwajibake dening Panyilih DIP miturut Utang Senior ing Facility Credit Possession ("Pembiayaan DIP"), sing dipikolehi ing Perusahaan proses restrukturisasi finansial, miturut Bab 11 Kode Bangkrut Amerika Serikat Amerika.

Perusahaan bakal tetep kerja kanthi terkoordinasi karo serikat kerja supaya tundhuk karo syarat sing dibutuhake kanggo njaluk pambayaran sabanjure miturut Tranche 2 fasilitas Pembiayaan DIP. Pangeluaran sing isih ana tundhuk karo tujuan, syarat lan target tambahan.

Andrés Conesa, CEO Aeromexico, komentar: "Asil sing apik kanggo negosiasi karo serikat Independence lan STIA, uga kemajuan karo serikat pramugari ASSA, nuduhake tonggak sejarah sing penting banget kanggo entuk akses menyang tahap sabanjure pembiayaan DIP ing proses restrukturisasi. Perjanjian kasebut minangka asil saka gaweyan, kontribusi, lan dhukungan saka kabeh karyawan Aeromexico. Kajaba iku, kita uga ngarep-arep ngrampungake negosiasi karo ASPA sajrone jangka wektu sing wis ditemtokake lan ing kahanan sing dibutuhake. Kita ngerteni dhukungan gedhe saka serikat pekerja kita saengga Aeromexico nggabungake ing mbesuk dadi maskapai utama ing negara kita lan terus nggabungake Meksiko karo jagad iki. "

Aeromexico bakal terus ngupayakake, kanthi tertib, proses sukarela nyusun ulang finansial kanthi proses Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang lan layanan sing dibutuhake kanggo para operator. Perusahaan bakal terus nggunakake kaluwihan proses Bab 11 kanggo nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasi lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngatur pengaruh COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.