Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

New OTT Airlines nggawe penerbangan pertama saka Shanghai menyang Beijing

New OTT Airlines nggawe penerbangan pertama saka Shanghai menyang Beijing
New OTT Airlines nggawe penerbangan pertama saka Shanghai menyang Beijing
ditulis dening Harry S. Johnson

OTT Airlines, sawijining anak perusahaan sing mentas didirikan sing dikelola dening China Eastern Airlines (CEA), nggawe penerbangan utama Shanghai-Beijing.

Penerbangan kasebut dirampungake dening ARJ21, jetliner penumpang regional turbofan pertama sing diproduksi China, sing bisa nggawa 90 penumpang.

Pesawat ARJ21 nduweni kenyamanan trunkliner. Yen dibandhingake karo jet sing padha, ARJ21 duwe kabin sing luwih jembar lan luwih dhuwur kanthi 18 kursi ultrathin. Jarak kursi, sudut recline lan jembaré bisa dibandhingake karo pesawat awak sempit ing-layanan sing dikelola CEA.

Wiwit pungkasan taun iki nganti Maret 2021, OTT Airlines bakal mbukak rute saka Shanghai menyang Beijing, Nanchang, Provinsi Jiangxi China Wetan, Hefei, Provinsi Anhui Tiongkok Wétan lan Wenzhou, Provinsi Zhejiang China Wetan.

Penerbangan perdana dipimpin dening Zhang Daqi, sing wis mabur 6 jinis pesawat kanthi wektu penerbangan sing aman luwih saka 18,300 jam. Dheweke mabur jet bisnis kanggo ngiringi C919, jet penumpang gedhe pertama ing Tiongkok sing diwiwiti ing Mei 2017.

OTT Airlines saiki duwe 3 jet ARJ21-700, lan samesthine bakal nampa 6 liyane taun ngarep lan 8 liyane ing taun 2022. Armada kasebut bakal kalebu 35 jet ARJ21 ing taun 2025.

Kajaba iku, uga duwe tim operasi sing kasusun saka 15 pilot, 28 pramugari, 9 petugas keamanan, 2 operator lan luwih saka 30 insinyur.

OTT Airlines diluncurake dening CEA ing wulan Februari taun iki, kanthi tujuan kanggo mabur jet penumpang omah ing pasar daratan China, kanggo nduduhake kualitase lan desain canggih, uga nggawa pengalaman penerbangan sing unggul kanggo para penumpang.

ARJ21 lan C919, sing diprodhuksi dening Corporate Aircraft Corp saka China, bakal dadi mayoritas armada operator anyar, ujare perusahaan sing berbasis ing Shanghai Shanghai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.