24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News News Wire Plancongan

Radisson RED debut ing Abidjan, Pantai Gading

Radisson_Red_Hotel_Abidjan_Plateau-700x332
Radisson_Red_Hotel_Abidjan_Plateau-700x332
ditulis dening Dmytro Makarov

Radisson Hospitality AB, sing publik ing Nasdaq Stockholm, Swedia lan bagean saka Radisson Hotel Group, kanthi bangga ngumumake penandatanganan Radisson RED Hotel Abidjan Plateau, Pantai Gading. Portofolio Grup Afrika kalebu 90+ hotel kanthi 18,000+ kamar sing lagi dioperasikake lan lagi dikembangake.

Dijadwalake kanggo nggegirisi industri perhotelan Ivoria ing taun 2021, Radisson RED Hotel Abidjan Plateau minangka Radisson Hotel Group sing ditandatangani RED kaping loro ing Afrika lan bakal dadi hotel kelas atas sing dipilih gaya urip pertama ing Abidjan, ibukutha Francophone utama ing Afrika. Hotel kasebut bakal ana ing Boulevard de Gaulle, ing pojok laguna ing Plateau, distrik bisnis utama kutha Afrika Barat sing padhang iki, lokasi kutha sing apik kanggo hotel sing bakal menehi corak dolanan ing konvensional.

Andrew McLachlan, Wakil Presiden Senior, Pembangunan, sub-Sahara Afrika, Radisson Hotel Group, ujar: "Kita seneng banget miwiti Forum Investasi Hotel Afrika 2018 kanthi mlebu hotel RED Radisson nomer loro ing Afrika lan bakal ngenalake iki sambungan, cerdas gaya lan merek sosial menyang kutha Abidjan sing akeh berkembang. Radisson RED nyedhiyakake corak dolanan kanggo konvensional. Kita nyuntikake urip anyar menyang hotel liwat: layanan informal sing ana ing endi wae, adegan sosial sing ngenteni dituduhake lan desain kandel sing miwiti kesenengan. Tansah seger, kita menehi kesempatan tamu RED kanggo nyetel lan metu - kanthi gampang ganti bisnis lan kesenengan. Kajaba iku, kita wis ngidentifikasi sawetara kutha penting ing Afrika, kayata Johannesburg, Durban, Lagos, Dakar, Dar es Salaam lan Nairobi, sing cocog banget karo merek Radisson RED, gaya urip kita pilih hotel mewah sing menehi corak konvensional. ”

Hotel sing dibangun anyar iki, bakal duwe 165 kamar sing kalebu kamar lan suite studio sing bakal ditampilake grafis tembok sing kandel lan desain kanthi sikap. Penawaran panganan & minuman ing hotel kalebu Redeli lan Ouibar, toko premium kanthi bar, uga bar atap trendi sing trendi kanthi pemandangan kutha lan segara sing panorama. Fasilitas santai kalebu kolam renang ing puncak gedung lan gym lengkap, nggawe adegan sosial interaktif sing rame. Rapat lan ruang acara kasebut bakal ngrampungake tradhisi kanthi studio acara modern lan patang ruangan maca.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.