Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ghana Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Malawi News Warta Breaking Nigeria Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hilton ing trek luwih saka tikel kaping pindho ing Afrika

Tampilan eksterior
Tampilan eksterior
ditulis dening Dmytro Makarov

Nalika terus berkembang ing Afrika kanthi ngenalake merek anyar lan mlebu negara anyar, dina iki Hilton (NYSE: HLT) ngumumake manawa bisa mlaku luwih saka tikel kaping pindho sajrone limang taun sabanjure kanthi mbukak Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton - hotel pertama Curio Collection by Hilton hotel ing Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika terus berkembang ing Afrika kanthi ngenalake merek anyar lan mlebu negara anyar, dina iki Hilton (NYSE: HLT) ngumumake manawa bisa mlaku luwih saka tikel kaping pindho sajrone limang taun sabanjure kanthi mbukak Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton - hotel pertama Curio Collection by Hilton hotel ing Afrika.

Bandara Lagos Hotel Lagos dumunung ing Bandara Internasional Murtala Muhammed, sing luwih saka wolung yuta penumpang saben taun. Hotel gaya kasebut jejer karo terminal jet pribadi bandara lan duwe meja imigrasi lan bea khusus ing hotel kanggo penumpang jet pribadi. Sing dipilih dadi bagean saka koleksi eksklusif hotel lan resort mewah sing dirayakake kanggo individualitas, hotel kasebut gabung karo luwih saka 60 hotel Curio Collection ing saindenging jagad. Iki minangka hotel pertama Hilton ing Lagos lan nomer loro ing Nigeria, kanthi tambahan pitung hotel kanggo pipa pembangunan kanggo negara kasebut.

Ngomong sadurunge Forum Investasi Hotel Afrika (AHIF) ing Nairobi, Presiden lan CEO Hilton, Chris Nassetta, ujar: "Kita terus nggawe inovasi ing Afrika nganggo merek lan produk anyar, lan seneng ngenalake merek Curio Collection ing kene karo bukaan Bandara Hotel Lagos Legend. Nalika bawana kasebut terus ngalami urbanisasi kanthi cepet, kanthi ramalan PBB manawa 10 kutha paling cepet ing donya kabeh bakal ana ing Afrika ing taun 2035, hotel iki minangka bagean saka strategi kita kanggo nyambung tamu menyang kutha-kutha utama lan lokasi bandara ing wilayah kasebut. ”

Hilton ndeleng panjaluk sing kuat kanggo merek ing saindenging bawana lan ngarepake bakal mbukak wolung hotel ing saindenging Afrika taun iki, telu ing antaran kasebut bakal mabur ing ngisor bendera Hilton Garden Inn. Merek iki narik kawigaten para wisatawan kelas menengah sing munggah menyang Afrika lan perusahaan ngarepake mbukak paling ora 16 hotel Hilton Garden Inn sajrone limang taun, kalebu entri merek ing Kampala, Ghana, Malawi, eSwatini (sadurunge Swaziland) lan akeh lokasi strategis liyane ing saindenging Afrika sub-Sahara.

Ing taun kepungkur, Hilton ngluncurake Inisiatif Pertumbuhan Hilton Africa, sing bakal ndhukung konversi hotel sing wis ana menyang merek Hilton kanthi investasi $ 50 yuta sajrone limang taun. Sajrone periode kasebut, Hilton ngarep-arep bisa ngamanake 100 kesempatan konversi kanthi sawetara kamar 15-20,000 sing ditambahake ing portofolio kanggo nyukupi kebutuhan hotel kanthi merek bermutu ing saindenging bawana.

Hilton duwe komitmen kanggo tuwuh lan kesempatan ing saindenging Afrika lan wis ana terus ing bawana wiwit taun 1959. Kanthi 41 hotel terbuka lan 53 ing pipa pangembangane ing Afrika, Hilton ngarep-arep bakal dobel tapak ing saindenging bawana sajrone limang taun sabanjure. Iki kalebu entri pasar ing 13 negara sing saiki ora kalebu kalebu Botswana, Ghana, eSwatini (sadurunge Swaziland), Uganda, Malawi lan Rwanda.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.