Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Seneng lelungan? Undhangan kanggo Pesta Taun Baru 2020/21 WTN

Nggawa pot lan wajan! Nuduhake Pangarep-arep, Impen, lan Kaelokan!

Jaringan Pariwisata Dunia kerja sama karo eTurboNews ngundang para profesional industri plancongan lan sapa wae sing seneng lelungan menyang jam sing nyenengake lan pamitan taun 2020 sing elek banget.

100 taun kepungkur, Flu Spanyol dikalahake. Pandhuan tur saka 8 negara bakal nampilake lan nuduhake kekarepan, impen, lan mukjizat kanthi menehi salam kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata ing taun 2021.

Jaringan Pariwisata Dunia ngrampungake acara ngluncurake sajrone wulan kanthi lengkap (Deleng ing kene: www.livestream.travel ) ndadékaké organisasi iki wis sibuk ing 124 negara anggota sing bakal melu muni ing taun 2021.

Pandhuan turis saya kuwat lan ngrayakake 35 taun Federasi Pandhuan Turis Pariwisata Dunia, diatur dening WTN Pahlawan Maricar Donato saka Tur & Acara Washington.

Juergen Steinmetz, pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia lan penerbit saka eTurboNews, ujar: ”Aku ora sabar? Gabung karo pesta kasebut lan ayo padha mundur ing taun 2020! ”

Pandhuan tur saka Australia, Rusia, Iran, Siprus, Afrika Selatan, Costa Rica, lan Amerika Serikat Amerika saiki lagi ngadeg.

Ketemu pimpinan pariwisata, kalebu mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Dr. Taleb Rifai, lan gabung karo sing seneng lelungan.

Nalika?

Rebo, Desember 30

  • 10.00 esuk HST |
  • 12.00 WIB PST |
  • 3.00 sore EST |
  • 8.00:XNUMX pm London |
  • 9.00 pm Frankfurt
  • 10.00 bengi Johannesburg | Atene | Amman | Tel Aviv
  • 11.00 pm Dubai

Kamis, 31 Desember:

  • 1.30 am Delhi
  • 3.00 enjing Bangkok |
  • 4.00 enjing Singapura |
  • 5.00 esuk Tokyo |
  • 7.00 esuk Sydney |
  • 9.00 am Selandia Anyar

Klik kene kanggo ndhaftar

Informasi liyane babagan Jaringan Pariwisata Dunia lan gabung?
www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.