Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ghana Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Pullman Pertama ing Ghana

1538483682
1538483682
ditulis dening Juergen T Steinmetz

AccorHotels, lanPlatinum Properties Limited Ltd, Perusahaan Proyek Pullman Accra Airport City, ngumumake penandatanganan perjanjian penting kanggo Pullman Accra Airport City, hotel merek Pullman sing pertama ing negara kasebut lan apartemen sing dilayani Pullman Living sing dununge ing pusat Bandar Udara Accra . 

Print Friendly, PDF & Email

AccorHotels, lanPlatinum Properties Limited Ltd, Perusahaan Proyek Pullman Accra Airport City, ngumumake penandatanganan perjanjian penting kanggo Pullman Accra Airport City, hotel merek Pullman sing pertama ing negara kasebut lan apartemen sing dilayani Pullman Living sing dununge ing pusat Bandar Udara Accra .

Perjanjian kasebut diakoni dening Kwame Nyantekyi-Owusu, Ketua Inter-Afrique Holdingsand Mark Willis, CEO Timur Tengah & Afrika, AccorHotels, ing upacara penandatanganan ing Africa Hotel Investment Forum (AHIF). Kemitraan kasebut bakal nyebabake pambukaan hotel 363 lan apartemen sing dilayani, dadi hotel paling gedhe lan penawaran perhotelan kaping pindho ing Ghana sing bakal diwiwiti ing taun 2021.

Ngomentari pengumuman kasebut, Mark Willissaid: "Pengumuman dina iki nandhani ekspansi salah siji merek kelas paling misuwur sing paling misuwur - Pullman - lan nuduhake wiwitan kemitraan karo Dr. Kwame Nyantekyi-Owusu, sing aku matur nuwun dhukungan lan kapercayan ing AccorHotels. Kesepakatan iki minangka langkah penting kanggo nggedhekake jaringan kita ing Sub Sahara Afrika lan nduduhake dedikasi kanggo ngembangake konsep keramahan sing paling beda, kalebu Pullman Living, solusi tetep lengkap ing pasar premium. "

"Pullman Accra Airport City bakal ngencengi kita ing negara sing wis nganggo Ibis Styles uga Mövenpick Ambassador Hotel Accra, lan dikombinasikake karo sing terakhir, pijakan sikil kita ing segmen premium dikuatake kanthi lokasi komplementer lan utama ing Bandara Kutha Kajaba iku, proyek iki bakal nguatake visibilitas merek kita ing Afrika Kulon ing ngendi kita wis makarya ing Dakar lan Abidjan lan wis mlebu hotel Pullman ing Lagos awal taun iki, ujare. ”

Pullman Accra bakal nampilake 214 kamar lan suite hotel; lan 149 apartemen kanthi merek Pullman Living, nanggepi panjaluk sing tambah akeh kanggo akomodasi jangka panjang ing Accra. Dununge ana ing njero enclave Airport City, pusat komersial, Pullman Accra Airport City Pullman Accra Airport City minangka pembangunan bebarengan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.