24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Breaking Maroko News Warta Breaking Niger Warta Breaking Nigeria Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Tunisia

Rencana hotel Radisson ing Nigeria, Pantai Gading, Maroko, Tunisia, Nigeria lan Guinea

0a1-7
0a1-7
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Strategi pertumbuhan Radisson Hotel Group ing Afrika minangka inisiatif utama ing Destination 2022, rencana operasi strategis limang taun Grup, kanthi tujuan dadi salah siji saka telung perusahaan hotel paling dhuwur ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

Strategi pertumbuhan Radisson Hotel Group ing Afrika minangka inisiatif utama ing Destination 2022, rencana operasi strategis limang taun Grup, kanthi tujuan dadi salah siji saka telung perusahaan hotel paling dhuwur ing donya.

Grup iki duwe 90 hotel lan 18,000+ kamar sing lagi beroperasi lan lagi dikembangake ing 31 negara, lan rencana tekan 130 hotel lan 23,000+ kamar ing Afrika ing taun 2022.

Andrew McLachlan, Wakil Presiden Senior, Pembangunan, Sub-Sahara Afrika, Grup Hotel Radisson, ujar: "Kita seneng banget ngumumake 10 penawaran hotel anyar sajrone sangang wulan, sing padha karo ditandatangani anyar saben wulan. Saben tondo asto cocog kanthi strategis kanggo ngirim rencana pangembangan limang taun, liwat entri pasar anyar, pangenalan merek anyar lan pangembangan skala gedhe ing tujuan utama Afrika. Nganti taun iki, kita bakal nambah 1,300+ kamar menyang portofolio kita ing Afrika lan ngrencanakake bakal terus nyepetake kanthi ngembangake pasar utama ing saindenging bawana sing subur iki. ”

Saliyane Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau lan Park Inn dening hotel Radisson Lusaka Longacres sing diumumake awal taun iki, isih ana wolung tawaran hotel anyar sing kalebu:

Radisson Koleksi Ikoyi Lagos, Nigeria

Radisson Collection, koleksi gaya urip premium Grup kanthi properti hotel sing luar biasa ing lokasi unik debut ing Ikoyi, Lagos lan dadi 3rdHotel Radisson Collection ing Afrika. Hotel mewah iki bakal dununge ing area kelas atas sing prestisius ing Pulo Lagos, ing pojok Lagos Laguna.

Dijadwalake bakal dibuka ing taun 2020, hotel kasebut bakal duwe 165 kamar, kalebu kamar standar lan kontemporer kontemporer lan suite presiden. Hotel kasebut bakal duwe panganan akeh lan omben-omben kanthi enem toko liyane sing dirancang kanggo pengalaman mangan sing penting, kalebu restoran lan restoran khusus sedina muput uga cafe ing lobi lan telung bar sing bakal nggawe adegan sosial sing padhang. Hotel kasebut bakal nampilake rapat lan area acara sing akeh, kalebu wolung toko sing beda-beda sing bisa dadi tuan rumah luwih saka 400 wong. Ruang sosial kalebu spa, gym, lan kolam renang.

Radisson Hotel Lagos Ikeja, Nigeria

Ngenalake hotel merek pertama Radisson menyang Nigeria, merek mewah sing nyedhiyakake layanan khusus ing ruang sing apik lan kontemporer.

Dumunung ing Ikeja, ibukutha Negara Bagian Lagos, hotel kasebut ana ing Mobolaji Anthony Highway, dalan gedhe sing ngubungake Ikeja karo kabeh wilayah Lagos. Bandara internasional, sing nyumbang 50% kabeh lalu lintas udara ing Nigeria dununge 1km saka hotel.

Hotel kasebut nduweni 92 kamar sing kalebu kamar standar lan mewah uga suite sing dirancang kanggo nyenengake. Iki uga nduweni telung toko panganan lan ngombe sing beda kanthi inspirasi lokal, kalebu restoran, bar lan teras kolam renang sedina muput. Area rapat & acara, bakal kalebu telung outlet sing beda lan pusat bisnis. Kajaba iku, hotel iki duwe ruang khusus kanggo kru maskapai, spa, gym, lan kolam renang.

Park Inn dening Radisson Serviced Apartment Lagos VI, Nigeria 

Uga debut ing Lagos yaiku merek kelas tengah ndhuwur sing tuwuh kanthi cepet, Park Inn dening Radisson, sing bakal mbukak apartemen kanthi servis, dununge cedhak Adetokunbo Ademola Street, dalan gedhe ing Pulo Victoria.

Dumadi saka 55 apartemen hotel kontemporer, hotel kasebut uga bakal nawakake papat toko panganan lan omben-omben sing digawe restoran, bar, lan rong teras outdoor. Area rapat lan acara kalebu telung ruang rapat sing fleksibel sing jembaré 120 sqm. Fasilitas santai kalebu gym lan kolam renang.

Radisson RED Hotel Abidjan, Pantai Gading:

Radisson RED Hotel Abidjan minangka penandatanganan Radisson Hotel Group kaping pindho ing Afrika lan dadi hotel gaya urip kelas pertama ing Abidjan, ibukutha utama ing Afrika. Hotel kasebut bakal ana ing Boulevard de Gaulle, ing pojok laguna ing Plateau, distrik bisnis utama Francophone Afrika Kulon, lan lokasi kutha sing apik kanggo merek sing duwe corak dolanan ing konvensional.

Hotel sing dibangun anyar, dijadwalake mbukak ing taun 2021, bakal duwe 165 kamar sing kalebu kamar lan suite standar kanthi grafis tembok sing kandel lan desain kanthi sikap. Penawaran panganan ing hotel kasebut bakal kalebu Redeli, toko premium kanthi jiwa bar uga OuiBar, bar atap lan teras kanthi pemandangan panorama kutha lan samodra. Fasilitas santai kalebu kolam renang ing puncak gedung lan gym lengkap, nggawe adegan sosial interaktif sing rame. Ruang rapat lan acara kasebut bakal ngrampungake tradhisi kanthi studio acara modern lan patang ruang baca.

Radisson Blu Hotel Casablanca:

Minangka merek hotel paling cepet ing Afrika, Radisson Blu, bakal mlebu pusat finansial nomer siji ing Afrika, Casablanca, kanthi mbukak Hotel Radisson Blu, Casablanca ing taun 2019. Hotel kasebut bakal ana ing distrik bisnis kutha lan ing ngarep lawang atraksi utama kayata Madinah Tua sing mempesona (kutha lawas), Marina Casablanca lan Masjid Hassan II, mesjid paling gedhe nomer loro ing saindenging jagad.

Hotel sing dibangun anyar iki bakal nyedhiyakake 120 kamar, kanthi campuran kamar lan suite standar gaya. Gambar inspirasi saka masakan lokal, toko panganan lan omben-omben kalebu restoran lan rong bar, kanthi fasilitas santai sing kalebu gym lan salon kecantikan sing lengkap. Ruang rapat hotel sing amba bakal dibangun udakara 456m².

Park Inn dening Radisson Tunis:

Radisson Hotel Group mlebu ibukutha lan kutha paling gedhe ing Tunisia kanthi Park Inn dening Radisson Tunis. Hotel kasebut bakal dununge ing pusat kutha sing rame, mung 5km saka Bandara Internasional Tunis-Carthage, kanthi akses gampang menyang dalan gedhe. Uga adoh saka Stasiun Sepur Tunis lan distrik bisnis Avenue Habib Bourguiba lan Avenue Mohamed V. Madinah kanthi luwih saka 700 monumen, istana, mausoleum, lan Mesjid Agung mung 1.5 km saka hotel kasebut.

Hotel kasebut bakal nyedhiyakake 102 kamar, kanthi campuran kamar lan suite standar. Pilihan panganan lan omben-omben kalebu restoran lan bar ing atap, dene fasilitas santai kalebu gym. Hotel kasebut bakal dilengkapi kanthi apik kanggo rapat lan acara kanthi ruang pertemuan sing jembar, sing bakal dibangun sajrone jembar 261m² lan kalebu telung ruang konferensi, telung ruang rapat lan ruang rapat.

Radisson Blu Hotel Niamey, Niger

Mlebu pasar Afrika anyar, Radisson Blu Hotel sing dibangun anyar, Niamey bakal dibuka ing taun 2019. Niger, ibukutha Niger lan pusat ing Francophone Afrika Kulon minangka bagean saka ECOWAS uga bakal ngiyatake posisi strategis Radisson Hotel Group ing Kulon Afrika Hotel kasebut bakal dadi pasar utama ing Niamey amarga ngiseni kosong saka hotel bermarkas internasional ing wilayah kasebut.

Hotel 196-kamar bakal kalebu limang jinis kamar, kalebu suite presiden lan kerajaan sing apik. Toko panganan lan omben-omben uga bakal menehi macem-macem pilihan, kalebu rong restoran, loro bar, lan ruang eksekutif. Rapat acara lan acara sing jembar bakal jembar 1252m², kalebu ruang konferensi, pusat bisnis lan macem-macem ruang rapat. Hotel iki uga bakal duwe spa, kamar fitness, lan kolam renang.

Radisson Blu Hotel Conakry, Republik Guinea

Radisson Blu mlebu ing Conakry, ibukutha Guinea lan pusat Francophone Afrika Kulon lan dijadwalake bakal dibuka ing taun 2019. Hotel iki bakal dadi pamimpin pasar hotel kelas ndhuwur Conakry kanthi lokasi utama, aksesibilitas, lan merek kelas atas internasional.

Hotel kasebut dipanggonke kanthi ideal ing jejere pusat kutha lan diubengi karo Pusat Konvensi, Palais du Peuple, Rumah Sakit Nasional lan sawetara kedutaan. Bandara Internasional Conakry kurang saka 10km.

Hotel kasebut nduweni 123 kamar tidur, kalebu limang jinis kamar sing beda-beda, kalebu rong suite presiden. Penawaran panganan lan omben-omben kalebu restoran lan restoran khusus sedina muput, ruang kolam renang lan bar. Wilayah rapat lan acara ngembang luwih saka 415m² sing kasusun saka papat ruang rapat sing fleksibel. Hotel iki uga bakal duwe spa, ruang fitness, lan kolam renang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.