Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Pullman Pertama ngumumake kanggo Ghana

Pilih basa sampeyan
Ghana
Ghana
ditulis dening editor

AccorHotels and Platinum Properties Limited Ltd., Perusahaan Proyek Pullman Accra Airport City, wis ngumumake mlebu perjanjian penting kanggo Pullman Accra Airport City, hotel merek Pullman pertama ing negara kasebut lan apartemen layanan Pullman Living sing ana ing jantung Bandara Accra Kutha

Perjanjian kasebut diakoni dening Kwame Nyantekyi-Owusu, Ketua Inter-Afrique Holdings lan Mark Willis, CEO Timur Tengah & Afrika, AccorHotels, ing upacara penandatanganan ing Africa Hotel Investment Forum (AHIF). Kemitraan kasebut bakal nyebabake pambukaan hotel 363 lan apartemen sing dilayani, dadi hotel paling gedhe lan penawaran perhotelan kaping pindho ing Ghana sing bakal diwiwiti ing taun 2021.

Ngomentari pengumuman kasebut, Mark Willis ujar: "Pengumuman dina iki minangka ekspansi sing wis diantisipasi saka salah sawijining merek kelas paling misuwur - Pullman - lan nuduhake wiwitan kemitraan karo Dr. Kwame Nyantekyi-Owusu, sing aku matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan ing AccorHotels. Kesepakatan iki minangka langkah penting kanggo nggedhekake jaringan kita ing Sub Sahara Afrika lan nduduhake dedikasi kanggo ngembangake konsep keramahan sing paling beda, kalebu Pullman Living, solusi tetep lengkap ing pasar premium. "

"Pullman Accra Airport City bakal ngencengi kita ing negara sing wis nganggo Ibis Styles uga Mövenpick Ambassador Hotel Accra, lan dikombinasikake karo sing terakhir, pijakan sikil kita ing segmen premium dikuatake kanthi lokasi komplementer lan utama ing Bandara Kutha Kajaba iku, proyek iki bakal nguatake visibilitas merek kita ing Afrika Kulon ing ngendi kita wis makarya ing Dakar lan Abidjan lan wis mlebu hotel Pullman ing Lagos awal taun iki, ujare. ”

Pullman Accra bakal nampilake 214 kamar lan suite hotel; lan 149 apartemen kanthi merek Pullman Living, nanggepi panjaluk sing tambah akeh kanggo akomodasi jangka panjang ing Accra. Dumunung ing enclave Airport City, pusat komersial, Pullman Accra Airport City bakal dadi tujuan sing disenengi kanggo tamu lan klien perusahaan ing Accra. Hotel kelas anyar sing anyar dibangun diantisipasi dadi papan utama konferensi lan acara kanthi pitung ruang rapat, fasilitas pesta khusus lan uga dununge mung sawetara menit saka Bandara Internasional Kotoka. Kajaba iku, Bandar Udara Pullman Accra Airport bakal nawakake loro restoran, nyediakake macem-macem masakan internasional, bar kolam renang, rong kolam renang lan wilayah lanskap sing subur.

Pullman Accra Airport City minangka pangembangan bebarengan ing antarane mitra ekuitas Inter-Afrique Holdings Ltd. lan Dana Investasi Infrastruktur Ghana ("GIIF"), sektor swasta fokus dana kekayaan berdaulat ing Ghana kanthi macem-macem minat infrastruktur lan pariwisata. Pangembangan dikelola dening Inter-Afrique Properties Limited minangka manajer pangembangan; Proyek Diagonal Afrika minangka manajer proyek; karo Mitra Ekuitas IBC minangka Penasihat Transaksi lan W Hospitality Limited minangka konsultan hotel.

Dr. Kwame Nyantekyi-Owusu, Ketua Eksekutif Inter-Afrique Holdings Ltd ("Panyengkuyung Proyek") lan Ketua Perusahaan Proyek ujar: "Kita seneng milih AccorHotels kanggo ngatur hotel pertama ing Accra. Proposisi nilai kelas atas merek Pullman bakal nggawe Pullman Accra Airport City tampil lan narik kawigaten para tamu bisnis lan santai. Kita yakin manawa merek Pullman cocog banget kanggo pasar Accra amarga posisi merek Pullman sing kuwat dadi hotel bisnis mewah. Kita dipanggonke bisa nggayuh daya tarik Ghana minangka pusat bisnis utama lan ekonomi sing maju kanggo pembangunan landmark kaya ing pipa kita. Pangembangan Pullman Accra Airport City minangka sing pertama saka pipa Grup kanggo pengembangan real estate komersial kelas internasional, lan kita seneng banget ngrampungake karo mitra strategis kaya GIIF. "

Saiki ana luwih saka 115 hotel Pullman ing 33 negara ing saindenging jagad kanthi cedhak 35,000 kamar. Ing Afrika lan Timur Tengah, Pullman nyumbang 12 hotel kanthi luwih saka 4,000 kamar. Pullman Accra Airport City bakal gabung karo sawetara alamat unggulan ing saindenging jagad kalebu Pullman Dakar lan Pullman Abidjan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.