24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Kabar Breaking Libya News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Peralatan bandara penting sing diangkut saka Republik Ceko menyang Libya

Libya-kargo
Libya-kargo
ditulis dening editor

Mitra Air nampa panjaluk kanggo nyewa kargo 1100 kg saka bandara Ceko Bandara Brno – Tuřany menyang Bandara Internasional Al Abraq ing sisih wétan Libya. Kiriman kasebut ngemot macem-macem bagean saka macem-macem pabrikan Eropa, kalebu peralatan komunikasi radio, stasiun cuaca, antena, peralatan lampu landasan pacu. Kabeh diwajibake ndhukung gaweyan sing lagi ditindakake kanggo nganyari infrastruktur bandara Libya.

Air Partner sukses ngatur penerbangan charter non-stop ing Antonov An-26 kanggo ngeterake peralatan bandara saka Republik Ceko menyang Libya atas jenenge perusahaan logistik Libya.

Libya ngadhepi krisis politik pitung taun karo sawetara fraksi bersenjata lokal sing ngontrol macem-macem wilayah ing negara kasebut. Kesepakatan gencatan senjata digawe ing tanggal 4 September nanging kahanan sing ana ing sawetara tlatah negara tetep ora stabil.

Mike Hill, Direktur Pengangkutan, Mitra Udara: "Kita seneng ngrampungake penerbangan penting iki minangka langkah penting kanggo nganyari maneh layanan bandara ing Libya wétan. Peningkatan kondisi ing lapangan ora mung bakal nggampangake kerjaan terus LSM ing wilayah kasebut, nanging uga mbantu operasi penerbangan lan perdagangan mangsa ngarep ing Libya. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.