Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah rapat News wong tanggung jawab Warta Breaking Romania Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kepiye Dina Multikulturalisme ing Tranifornia nglumpukake para turis lan warga lokal

b4owov
b4owov
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Acara pariwisata lokal ing Tranifornia dijangka bisa narik kawigaten masarakat saka luwih saka 20 negara dudu Uni Eropa, sing manggon ing Brasov lan sing ngunjungi wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Acara pariwisata lokal ing Tranifornia dijangka bisa narik kawigaten masarakat saka luwih saka 20 negara dudu Uni Eropa, sing manggon ing Brasov lan sing ngunjungi wilayah kasebut. Brosov minangka papan lurung-lurung paling sempit ing Eropa lan papan sing pas kanggo dirayakake.

Wong-wong saka macem-macem latar mburi Eropa bakal nampilake dina Setu, ing Piata Sfatului, tradhisi negarane, lan adat istiadat nalika menehi edhisi kaping 6 ing Dina Multikulturalisme.

Kutha Bra isov iku sawijining kutha ing wilayah Tranvania Rumania, sing diarani ring Carpathian Mountains. Iki misuwur amarga tembok lan bildion ing abad tengahan, Greja Ireng gaya Gothic lan kafe sing nengsemake. Piaţa Sfatului (alun-alun dewan) ing kutha lawas cobbled diubengi bangunan barok warna-warni lan dadi omahé Casa Sfatului, sawijining balai kutha sing dadi museum sejarah lokal.

Fringed dening pucuk Pegunungan Carpathian Kidul lan apik banget karo arsitektur gothic, barok lan Renaissance, uga akeh atraksi sejarah, Brasov minangka salah sawijining papan sing paling akeh dikunjungi ing Romania.

Brasov DowntownDiadegake karo Ksatriya Teutonic ing taun 1211 ing situs Dacian kuno lan dipanggoni karo para Sachon minangka salah siji saka pitung citadel tembok tembok *, Brasov nampilake suasana abad pertengahan sing beda lan wis digunakake ing latar mburi film jaman saiki.

Lokasi kutha ing persimpangan rute perdagangan sing ngubungake Kekaisaran Ottoman lan Eropa kulon, bebarengan karo pengecualian pajak, ngidini para pedagang Sachon entuk kekayaan sing akeh lan menehi pengaruh politik sing kuat ing wilayah kasebut. Iki dibayangke nganggo jeneng Jerman kutha, Kronstadt, uga kanthi jeneng latin, Corona, tegese Kutha Mahkota (mula, klambi kutha sing makutha kanthi oyot oyak). Benteng-benteng didegake ing saindenging kutha lan terus dikembangake, kanthi sawetara menara sing dikelola kanthi macem-macem guild kerajinan, miturut kebiasaan abad pertengahan.

Kajaba presentasi ing negarane lan kostum tradisional, para peserta uga nuduhake gendera, barang-barang digawe cilik, lukisan tradisional, permen utawa malah roti tradisional, kaya sing dicethakake ing stand ing Piata Sfatului.

Pendhudhuk Brasov lan turis nampa "paspor" sing digawe para penyelenggara acara kasebut, sing kalebu "visa" perekat diri minangka undhangan simbolis kanggo lelungan menyang negara kasebut.

"Acara kasebut saya tuwuh saben taun. Yen edhisi pisanan, kita bisa duwe ing omah Siswa ing Brasov, iki ing edhisi kaping 6 ing Piata Sfatului. Panjaluk kasebut pancen akeh banget saka para wong asing sing manggon ing Brasov lan pengin teka ing acara iki, sing nggawe kita seneng. Kita nyithak 500 paspor mung kanggo acara iki, sing wis kliwat sajrone sakjam. Dina Multikulturalisme ing Brasov minangka acara sing dienteni masarakat lan uga cuaca teka ing edhisi iki, ”ujare Astrid Hamberger, koordinator Pusat Regional Integrasi Asing ing Brasov, marang AGERPRES.

Camilla Salas, 32, saka Columbia, wis urip ing Brasov suwene rong taun kepungkur, sawise dheweke omah-omah karo warga Brasov. Dheweke sinau basa Rumania ing Pusat Regional Integrasi asing.

"Aku seneng banget urip ing Brasov. Sajrone rong taun setengah, aku wis akeh kanca ing kene. Aku ketemu karo bojoku ing Columbia, ing kana kerja sawetara wektu. Aku gelem teka ing Rumania lan manggon ing Brasov lan aku cepet banget. Cuaca ora dadi masalah. Yen wis adhem, aku sandhangan luwih akeh. Aku seneng ana ing kene. Kanggo Natal lan Eve Taun Baru, kita bakal pindhah menyang Columbia lan teknologi sing saiki dinane ngidini aku ngobrol karo ibu lan kulawarga saben dina. Kutha saya beda karo Brasov, kita duwe wit kurma ing kana, nanging kita uga bakal duwe wit Natal buatan, "ujare Camilla Salas menyang AGERPRES.

Dheweke uga ujar manawa dheweke sukses sajrone rong taun kanggo sinau basa ing negara adopsi kanthi apik, utamane amarga bapak mertua, saka Brasov, sing ora ngidini dheweke ngomong basa liyane tinimbang basa Rumania, sing nulungi dheweke , amarga dheweke kudu wawancara kanggo entuk kewarganegaraan Rumania ing sawetara wektu.

Pengunjung ing Piata Sfatului uga ditawani pertunjukan tarian tradisional saka Kuba, Meksiko, Filipina, China, Jepang, Republika Moldova, Peru, Republik Dominika lan pawai kostum ing panggung ing wilayah kasebut.

Negara-negara kayata Republik Dominika, Columbia, Syria, Korea Selatan, Jepang, Filipina, Peru, Mexico, Republik Moldova, India, Turki, China, Ukraina, Yordania, Nigeria, Israel, Mesir, Ekuador, Iran uga nggawa pertunjukan menyang Piata Sfatului.

Dina Multikulturisme ing Festival Brasov didhisiki varnishing pameran "Potret Migrasi," sing dianakake dina Jumuah wengi ing Aula Patria lan bakal rampung dina Minggu sore, ing Pusat Multikultural Universitas Transilvania, ing kana bakal ditindakake skrining film "Stranger in Paradise," banjur debat babagan masalah pengungsi ing Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.