24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Kuliner budaya Jepang Breaking News News tanggung jawab Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Napa Jepang seneng karo Nasi Daging Babi Taiwan?

Nasi daging babi, minangka persiapan tradisional sing disajikake ing meh kabeh restoran sing spesialisasi masakan lokal ing saindenging Taiwan, wis dadi dhaptar paling dhuwur ing CNN sing kudu mangan panganan kanggo para pengunjung ing pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Nasi daging babi, minangka panganan tradisional sing disajikake ing meh kabeh restoran sing spesialisasi masakan lokal Taiwan, wis mlebu ing ndhuwur dhaptar CNN sing kudu mangan panganan kanggo pengunjung pulau kasebut.

Apa sing dadi bahan sing misuwur ing saindenging jagad, Lor Bak Png ing dialek Taiwanese lokal, penggemar sampeyan ing basa Mandarin utawa, kanggo umume para pamiarsa artikel iki, nasi babi Taiwan nyusun nasi daging babi - persiyapan gurih sing mundhak dadi status Taiwan kang"Sajian nasional", wis paling ndhuwur dhaptar CNN babagan "panganan sing kudu dipangan" nalika ngunjungi pulau kasebut. Piring kasebut digawe kanthi nyiram marinade, sing diiseni daging babi ireng lokal lan bawang sing ditandur kanthi lokal sing khas ing pulau kasebut, banjur diwutahake beras sing enak lan kenyal, kanthi rasio bahan-bahan minangka faktor utama kanggo njamin keaslian persiyapan kasebut . Piring kasebut dilengkapi macem-macem sajian lan sup panas.

Apa sing dadi bahan sing misuwur ing saindenging jagad, Lor Bak Png ing dialek Taiwanese lokal, penggemar sampeyan ing basa Mandarin utawa, kanggo umume para pamiarsa artikel iki, nasi babi Taiwan nyusun nasi daging babi - persiyapan gurih sing mundhak dadi status Taiwan kang"Sajian nasional", wis paling ndhuwur dhaptar CNN babagan "panganan sing kudu dipangan" nalika ngunjungi pulau kasebut. Piring kasebut digawe kanthi nyiram marinade, sing diiseni daging babi ireng lokal lan bawang sing ditandur kanthi lokal sing khas ing pulau kasebut, banjur diwutahake beras sing enak lan kenyal, kanthi rasio bahan-bahan minangka faktor utama kanggo njamin keaslian persiyapan kasebut . Piring kasebut dilengkapi macem-macem sajian lan sup panas.

  • World-misuwur Formosa Chang, sing nyiyapake nasi daging babi sing digosok kanthi nyiram daging babi sing empuk, empuk lan empuk ing beras, nggunakake campuran beras sing ora ana loro gabah sing nemplek, lan dicocogake karo tahu rebus ing sup daging babi, sajian klasik Taiwanese;
  • Dhasar Chiayi Spesialisasi Masak Taiwan, sing nggabungake daging babi sing dicincang kanthi unik karo kerajinan rambut tradisional lan disedhiyakake karo timun asem khusus lan kembang kol seger kanggo menehi panganan sing nutrisi lan enak; lan
  • Toko Fishball Beihai saka Kaohsiung, sing ngiris daging kanthi alus banjur disiram suwene 12 jam, banjur dicampur alon-alon asil pungkasan karo sup bal iwak iwak kanthi krasan, mula sing dikirim menyang meja yaiku gaweyan gaweyan, sing ditondoi dening saben langkah cara lan ekspresi pengabdian sing dipengini dening pemilik restoran lan staf Pesenan.

Preparasi Taiwan asli sing dikirim langsung menyang Japan, nyukupi pangarepan para pengunjung Jepang sing misuwur kanthi pendekatan perfeksionisme kanggo panganan. Sajrone sales Sajrone, pasugatan nasi daging babi sing dikemas nampa umpan balik positif saka aliran pembeli sing terus-terusan lan wis didol sadurunge saben dina. "Masakan nasional" sing gurih wis suwe banget dadi pambiyantu tumrap hubungan sing ramah Taiwan wis karo donya.

Ewonan ewu restoran ing saindenging Pulo kasebut nyayangke nasi daging babi ing menu lan wis nyedhiyakake panganan tradisional nganti pirang-pirang generasi wong Taiwan. Sawetara restoran fokus ing warisan, dene liyane njupuk pendekatan sing luwih inovatif. Saben wong Taiwan duwe versi sing disenengi.

Sugeng rawuh pengunjung saka saindenging jagad kanggo conto macem-macem jinis lan versi "sajian nasional" iki. Gawe Taiwan tujuan ing salah sawijining perjalanan sabanjure lan pilih versi sajian sing paling disenengi sing paling disenengi!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.