News Kepulauan Cayman News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Napa Pulo Cayman minangka tujuan bulan madu sing sampurna

Kepulauan Cayman
Kepulauan Cayman
ditulis dening editor

Karibia wis kebak karo tujuan bulan madu sing mewah, nanging Kepulauan Cayman menehi akeh kothak kanggo akeh pasangan. Telung Pulo Cayman sing apik - Grand Cayman, Little Cayman, lan Cayman Brac - nawakake pesisir mewah sing mewah, Villa Cayman, nyilem kelas donya, lan tentrem lan tentrem. Sampeyan pantes ngaso sawise ngrencanakake pesta pernikahan sing sibuk, mula ing pandhuan iki, kita bakal nemokake sebabe Kepulauan Cayman kudu dadi dhaptar utama tujuan bulan madu.

Pulo endi?

Nemtokake pulau sing bakal dikunjungi kanggo bulan madu mesthi ana ing kategori 'masalah donya pertama'. Nanging, sejatine pancen keputusan sing angel, amarga saben pulau duwe macem-macem tawaran.

  • Grand Cayman minangka pulau paling gedhe saka telu kasebut. Iki dununge paling akeh rantai hotel mewah mewah, uga sawetara vila mewah banget. Bandara Internasional Owen Roberts ana ing Grand Cayman, ora adoh saka ibukota pulau kasebut, Georgetown.
  • Cayman cilik minangka pulau paling pribadi lan tentrem ing telung pulau kasebut. Yen sampeyan pengin bali lan ngentekake sawetara wektu kanggo ngerteni pasangan sampeyan, Little Cayman minangka pilihan sing pas. Akeh pesisir ora duwe omah lan pribadi banget, mula sampeyan bisa ngrasakake 'wektu siji-sijine' tanpa wedi karo turis liyane sing tiba ing sarang katresnan sing nyenengake. Ana akeh situs nyilem spektakuler ing sekitar Little Cayman, kalebu Tembakan Berdarah.
  • Cayman Brac minangka pulau paling gedhe nomer loro. Uga duwe bandara internasional: Bandara Internasional Charles Kirkconnell. Garis pesisir Cayman Brac sing apik banget apik banget lan bisa uga disenengi karo jinis seni sing seneng nggambar lan fotografi. Sampeyan bisa njelajah guwa, bangkai kapal, lan jalur liyane sing apik nalika bulan madu. Apa ora krasa romantis?

Pesenan Pesenan

Sawise sampeyan mutusake pulau sing pengin dikunjungi, langkah sabanjure yaiku milih akomodasi sampeyan. Akeh bulan madu sing ora katon ngluwihi hotel resor sing misuwur, nanging iki salah. Hotel resor duwe akeh tawaran, nanging yen sampeyan ora bisa memesan suite penthouse, sampeyan ora bakal duwe akeh ruang.

Villa mewah minangka alternatif sing apik kanggo hotel resor. Aja nuduhake bulan madu karo atusan wong liya, sampeyan bisa seneng privasi. Sampeyan bebas masak panganan dhewe utawa nyewa koki pribadi, sampeyan bakal duwe papan sing luwih akeh kanggo ngendhokke, lan sampeyan bisa renang ing kolam pribadi sampeyan. Yen sampeyan njupuk bocah ing bulan madu, villa Cayman mewah uga nyedhiyakake keamanan sing ora ana resor.

Kegiatan Bulan Madu Romantis

Sampeyan bisa uga pengin santai nalika bulan madu, seneng banget ngrencanakake sawetara kegiatan romantis. Mlaku plancong lan bukak pulau liyane. Nglangi karo kura-kura lan bukak Stingray City. Ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake ing Kepulauan Cayman, mula sampeyan bakal entuk pilihan.

Bulan madu ing Kepulauan Cayman lan sampeyan bisa ngarep-arep nggawe kenangan sing apik tenan lan njupuk foto sing apik, tanpa menehi hasil karo akeh wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.