24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Samoa transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Air Tahiti Nui nampa Dreamliner sing paling dawa

Air-Tahiti-Nui-Dreamliner
Air-Tahiti-Nui-Dreamliner
ditulis dening editor

Air Tahiti Nui gabung karo operator liyane ing Pasifik sing ngoperasikake rute jarak jauh kanthi pindhah menyang Dreamliner jarak jauh 787-9 sing paling efisien. Pesawat kasebut bisa mabur nganti 7,635 mil laut (14,140 km), nalika nyuda panggunaan bahan bakar lan emisi 20 nganti 25 persen dibandhingake karo pesawat lawas.

Boeing, Air Lease Corp., lan Air Tahiti Nui mengeti pengiriman Dreamliner 787-9 maskapai pertama, liwat sewa saka ALC. Iki minangka pesawat Boeing pertama sing gabung karo maskapai Tahitian, sing ngrencanakake nggunakake Dreamliner jarak paling dawa kanggo ngganti A340 sing wis tuwa lan nyambungake pangkalane ing Pasifik Selatan karo ibukutha donya kayata Paris, Tokyo, lan Los Angeles.

Air Tahiti Nui ngonfigurasi Dreamliner anyar supaya 294 penumpang ing telung kelas. Kabin iki nduweni kelas bisnis anyar sing dilengkapi 30 kursi kosong, lengkap karo 32 kursi ekonomi premium.

"Impen kita pungkasane dadi kenyataan nalika tekane Dreamliner Air Tahiti Nui sing kaping 787-9," ujare Michel Monvoisin, Chief Executive Officer lan Ketua Air Tahiti Nui. "Dreamliner Tahitian bakal nggawe mabur menyang salah sawijining harta karun ing donya dadi pengalaman sing ora iso dilalekake, nalika ngenalake kursi anyar lan kabin sing inspirasi budaya ing taun 787. Nalika ngrayakake ulang taune kaping 20 taun iki, Dreamliner 787 bakal nuntun kita menyang 20 sing sukses taun lan luwih. ”

Maskapai kasebut ngumumake ing 2015 bakal nyewa loro 787 liwat ALC lan tuku loro 787 langsung saka Boeing minangka bagean saka rencana upgrade armada kanggo masa depan.

Presiden Polinesia Prancis Edouard Fritch lan para pejabat pamrentah liyane gabung karo maskapai kasebut kanggo ngrayakake acara tonggak sejarah ing Pusat Pengiriman South Carolina Boeing.

"Kita seneng ngirim pesawat pertama ALC menyang Air Tahiti Nui," ujare Marc Baer, ​​Wakil Presiden Eksekutif Air Lease Corporation. "Kapabilitas 787 bakal mbantu ningkatake operasi komersial Air Tahiti Nui lan bakal nambah efisiensi armada mbesuk."

"Kita diajeni kanggo nampa Air Tahiti Nui minangka pelanggan Boeing anyar lan anggota paling anyar saka 787 kulawarga Dreamliner. Kita yakin efisiensi sing apik ing pasar pesawat lan kenyamanan penumpang sing ora ana tandhingane bakal ngowahi operasi maskapai, "ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales Komersial lan Pemasaran kanggo Perusahaan Boeing. "Pangiriman iki mbukak kemitraan anyar antarane Boeing lan Air Tahiti Nui, lan nuduhake kekuatan kemitraan kita karo ALC."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.