24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Denmark Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Bandara Cornwall Newquay nganti Skandinavia ing SAS

sassss
sassss
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Cornwall Newquay (CAN) seneng ngumumake manawa maskapai Skandinavia, SAS, bakal miwiti layanan saka Bandara ing musim panas ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Cornwall Newquay (CAN) seneng ngumumake manawa maskapai Skandinavia, SAS, bakal miwiti layanan saka Bandara ing musim panas ngarep. Diluncurake 28 Juni 2019, anggota Star Alliance bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu saka Copenhagen, kanthi iki minangka kaping pisanan gerbang utama Cornwall wis nyambung langsung karo Skandinavia.

Penerbangan bakal digunakake ing dina Senen lan Jum'at saka CAN sajrone musim panas sing paling dhuwur. Layanan bakal mangkat BISA jam 19:00, lan penerbangan bali bakal mudhun jam 18:20. Dioperasikake nggunakake CRJ 90 kursi, layanan anyar ora mung mbukak link langsung antarane Cornwall lan Denmark, nanging uga ngidini penumpang bisa nyambung menyang jaringan luwih saka 900 tujuan ing Eropa, Asia lan Amerika Utara liwat transfer lancar ing Kopenhagen , kalebu kutipan kayata Oslo lan Stockholm. Layanan anyar bakal ngasilake tambahan 70 kursi saka CAN musim panas ngarep.

Ngomentari pengumuman kasebut, Al Titterington, Managing Director, Cornwall Airport Newquay ujar: "Iki warta apik banget ora mung kanggo Bandara, nanging wilayah lokal Cornwall lan liya-liyane. Nambah layanan Eropa langsung sing dikonfirmasi menyang Alicante, Cork, Dublin, Düsseldorf, Faro lan Stuttgart musim panas mbesuk, kita yakin manawa Kopenhagen bakal kabukten populer. Iki minangka rute ora mung kanggo akeh wong Skandinavia sing pengin njelajah Cornwall lan South West UK, nanging uga kanggo wilayah lokal, sing saiki duwe penerbangan sing dirancang kanthi sampurna kanggo istirahat akhir minggu ing salah sawijining kutha paling apik ing Eropa. "

Ngangkut 28.5 yuta penumpang ing 2017, SAS minangka klompok maskapai nomer nomer sanga sing paling gedhe ing Eropa, kanthi CAN dadi bandara UK nomer enem, lan siji-sijine sing ana ing South West negara, sing digunakake sawise Aberdeen, Birmingham, Edinburgh, London Heathrow lan Manchester. SAS bakal dadi maskapai nomer enem sing nawakake penerbangan sing dijadwalake saka Bandara, gabung karo operasi sukses sing saiki ditawakake Aer Lingus, Eurowings, Flybe, Pulo Scilly Skybus lan Ryanair.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.