Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Lithuania Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Acara pariwisata internasional nggabungake para pemimpin bisnis Baltik

Intrepid-Travel-lithuania_vilnius_city-church-skyline-1
Intrepid-Travel-lithuania_vilnius_city-church-skyline-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Antarane 10-14 Oktober, Vilnius, ibukutha Lithuania bakal dadi tuan rumah acara Sambungan Baltik internasional, sing dadi acara paling gedhe ing Amerika Serikat. Tujuan acara kasebut yaiku nyedhiyakake kesempatan pariwisata ing Lithuania, Latvia, lan Estonia kanggo para profesional pariwisata saka pasar jarak jauh (Amerika Serikat, Jepang, China, lan Korea Selatan), lan mbantu dheweke nggawe koneksi bisnis saka telu kasebut Negara-negara Baltik.

Print Friendly, PDF & Email

Antarane 10-14 Oktober, Vilnius, ibukutha Lithuania bakal dadi tuan rumah acara Sambungan Baltik internasional, sing dadi acara paling gedhe ing Amerika Serikat. Tujuan acara kasebut yaiku nyedhiyakake kesempatan pariwisata ing Lithuania, Latvia, lan Estonia kanggo para profesional pariwisata saka pasar jarak jauh (Amerika Serikat, Jepang, China, lan Korea Selatan), lan mbantu dheweke nggawe koneksi bisnis saka telu kasebut Negara-negara Baltik.

Baltic Connecting minangka inisiatif gabungan sing digawe kabeh telung Negara Baltik. Ing taun-taun pungkasan, Lithuania fokus kanggo narik wisatawan saka tujuan sing dawa. Ing 2017, Lithuania ngalami paningkatan turis 33.4% saka China, 30.6% saka Korea Selatan, 21.9% saka AS lan 1.6% saka Jepang.

Selaras karo jumlah turis saka tujuan jarak jauh sing ngunjungi Lithuania, 20 agen perjalanan saka China, 16 saka AS, 11 saka Jepang, lan 8 saka Korea Selatan bakal ana ing Baltic Connecting 2018.

"Nalika pariwisata ing saindhenging Negara-negara Baltik tuwuh, ana kebutuhan sing luwih gedhe kanggo Lithuania, Latvia, lan Estonia kanggo nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo pasar jarak jauh," ujare Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, sawijining perwakilan saka Departemen Pariwisata Negara Lithuania.

"Jumlah turis Jepang ing Negara-negara Baltik terus saya tambah, mula level minat ing wilayah kasebut saka para profesional perjalanan saya tambah," tambah Shigeyoshi Noto, CEO Foresight Marketing - perusahaan pemasaran pariwisata Jepang. "Baltic Connecting wis nggawe tanggal utama ing kalender pariwisata Jepang, mula sawetara VIP bakal melu acara ing Vilnius taun iki. Apa maneh, Negara-negara Baltik ngalami visibilitas sing tambah ing pers pers nalika kabeh telung negara ngrayakake 100 taun kamardikan ing taun 2018. ”

Sajrone acara suwene seminggu, para profesional perdagangan lelungan asing sing diundang bakal duwe kesempatan kanggo ngunjungi kabeh telung Negara Baltik, lan nemokake kemungkinan turisme lan obyek wisata ing kabeh negara. Contone, pamiarso sing nyambung karo Baltic bakal bisa nemu program ambar pendhidhikan ing Vilnius, mlaku-mlaku liwat kuartal Art Nouveau Riga, utawa melu kursus nggawe coklat ing Estonia.

Baltic Connecting 2018 diarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo terus maju pariwisata ing saindenging Negara-negara Baltik, uga nggawe kontak anyar kanggo industri pariwisata ing Lithuania, Latvia, lan Estonia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.