Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Investments Warta Industri Rapat rapat News Warta Pecah Puerto Rico News Wire Plancongan

Pakaryan utama industri pelayaran: Konferensi Pelayaran & Acara Pameran FCCA

pr2018
pr2018
ditulis dening Dmytro Makarov

Pemangku kepentingan wisata pesiar minangka langkah sing luwih cedhak kanggo tampilan industri utama, amarga topik lan panel bengkel wis rampung kanggo FCCA Cruise Conference & Trade Show, konferensi pesiar lan pameran dagang paling gedhe lan mung ing Karibia, sing kedadeyan San Juan, Puerto Rico tanggal 5-9 November iki.

Print Friendly, PDF & Email

Pemangku kepentingan wisata pesiar minangka langkah sing luwih cedhak kanggo tampilan industri utama, amarga topik lan panel bengkel wis rampung kanggo FCCA Cruise Conference & Trade Show, konferensi pesiar lan pameran dagang paling gedhe lan mung ing Karibia, sing kedadeyan San Juan, Puerto Rico tanggal 5-9 November iki. Dipimpin dening sawetara pamrentah industri pelayaran 150 sing diarepake kanggo acara sing makili 95 persen kapasitas pelayaran segara global, bebarengan karo perwakilan pamrentah tingkat tinggi, lokakarya kasebut bakal fokus marang elemen kunci kanggo nyengkuyung sukses bebarengan ing antarane kapal pesiar. lan pemangku kepentingan tujuan. Ditambah maneh, kanggo kaping pisanan ing sejarah 25 taun acara kasebut, ketua pelayaran lan perusahaan peluncuran bakal dadi tim utama, karo presiden lan CEO sing nganakake lokakarya kapisah, kanggo nampilake perspektif unik lan tampilan industri sing komprehensif.

"Kita ora bisa bangga ngumumake lokakarya taun iki amarga nuduhake komitmen industri kanggo bisnis karo mitra ing Karibia lan Amerika Latin," ujare presiden Michele Paige, FCCA. "Saka pancasan utama nganti eksekutif level dhuwur sing nemtokake endi kapal sing ditelpon, apa sing adol ing kapal lan cara investasi ing tujuan lan produk, industri pelayaran bakal nyata - lan fokus kanggo maksimal sinergi lan kesempatan potensial karo pamirsa. "

Ketua sing melu Anggota FCCA Garis-Micky Arison, ketua, Karnaval Corporation & plc; Richard Fain, ketua lan CEO, Royal Caribbean Cruises Ltd.; lan Pierfrancesco Vago, ketua eksekutif, MSC Cruises - bakal njupuk roda sawise upacara pembukaan esuk dina Selasa, 6 November. Sajrone "Ketua Pembicara," dheweke bakal menehi sorotan babagan tren lan pangembangan sing nyebabake rekor sukses industri lan mbesuk tuwuh, bebarengan karo kabeh hubungane karo topik tartamtu, lan bisa ngembangake bisnis, kanggo para pemangku kepentingan sing rawuh.

Presiden lan CEO banjur bakal melu panggung sore mau. Michael Bayley, presiden lan CEO, Royal Caribbean International; Arnold Donald, presiden lan CEO, karnaval Corporation & plc; Christine Duffy, presiden, Karnaval Cruise Line; Jason Montague, presiden lan CEO, Regent Seven Seas Cruises; lan Andrew Stuart, presiden lan CEO, Norwegian Cruise Line, bakal gabung karo moderator lan presiden FCCA, Michele Paige. Dheweke bakal ngirim "Alamat Presiden," ngrembug babagan macem-macem pembaruan lan inovasi sing ndamel merek kapal pesiar unik sing bakal tampil lan narik kawigaten target pasar ing papan lan ing darat - lan kepiye lan kenapa kerja bareng karo tujuan lan pihak sing duwe kepentingan nyebabake entuk manfaat kanggo kabeh.

Eksekutif level tinggi sing makili pirang-pirang sektor ing industri iki bakal entuk sambutan dina Rebo, 7 November, Carlos Torres de Navarra, wakil presiden, pelabuhan global lan pangembangan tujuan, Carnival Corporation & plc, bakal moderat “Nggawe Tujuan sing Apik: Saka Permintaan nganti Pengalaman , Ports to Tours ”karo panel kalebu Russell Benford, wakil presiden, hubungan pamrentah, Amerika, Royal Caribbean Cruises Ltd. Russell Daya, direktur eksekutif, operasi laut lan pelabuhan, pangembangan pelabuhan lan perencanaan rencana perjalanan, Disney Cruise Line; Albino Di Lorenzo, wakil presiden, operasi pelayaran, MSC Cruises USA; Chrstine Manjencic, wakil presiden, operasi layanan tujuan, Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. lan Matthew Sams, wakil presiden, hubungan Karibia lan pulau pribadi, Holland America Group. Dheweke bakal nuduhake apa sing narik kawigaten para penumpang menyang tujuan lan nggawe kenangan sing ora lali yen wis tekan kana, mbukak babagan cara nambah permintaan lan kepuasan tamu saka level tujuan sing akeh banget menyang pelabuhan, tur lan transportasi.

Lokakarya pungkasan bakal ditindakake dina Kamis, 8 November lan nglumpukake perwakilan utama saka garis pelayaran lan tujuan, kalebu Adam Goldstein, wakil ketua, Royal Caribbean Cruises Ltd., lan ketua, FCCA; Richard Sasso, ketua, MSC Cruises USA; Giora Israel, wakil presiden senior, pangembangan pelabuhan global, Karnaval Corporation & plc; Hon. Allen Chastanet, perdana menteri, Saint Lucia, lan ketua, Organisasi Negara-negara Karibia Wétan (OECS); lan Beverly Nicholson-Doty, komisioner pariwisata, Kepulauan Virgin Amerika Serikat. Ing "Investasi ing Masa Depan Sampeyan," dheweke bakal maneh cara loro pihak nyiapake masa depan jangka panjang, lan kepiye rencana kasebut asring melu kemitraan, wiwit pembangunan pelabuhan lan tujuan, atraksi anyar lan uga kesepakatan nglestarekake unsur alam , kanggo kesinambungan bisnis, rencana darurat lan praktik paling apik.

Secara sakabehe, acara kasebut bakal mbantu para pamiarsa sinau babagan industri pelayaran lan cara nggedhekake mupangat sajrone agenda ngimbangi sesi bisnis kanthi jejaring, promosi lan nampilake kesempatan, kalebu lokakarya bebarengan karo rapat siji-siji sing wis ditemtokake antarane Delegasi lan eksekutif pelayaran , fungsi sore lan malah wisata kanggo nuwuhake sesambungan lan nuduhake sawetara pesona lan rasa lokal Puerto Rico, lan Pameran Dagang sing nampilake eksekutif eksklusif lan acara khusus kanggo ndorong partisipasi para pamiarsa lan eksekutif.

"Aku ngarep-arep bisa sesambungan karo para pemangku kepentingan pariwisata pesiar ing FCCA Cruise Conference & Trade Show," jarene Goldstein. "Iki minangka kesempatan sing migunani kanggo tujuan lan operator regional kanggo ngerti kepiye pengaruhe lan bisa njupuk kauntungan saka perkembangan paling anyar ing industri kasebut."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.