24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Fashion Warta Breaking Irlandia News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Seychelles nelukake acara panganten Irlandia sing asring dikunjungi

Seychelles-2
Seychelles-2
ditulis dening editor

Kapuloan Seychelles nggawe pengaruh gedhe ing Wedding Journal Show ing Belfast.

Tujuan kasebut misuwur minangka tujuan bulan madu tunggal sing bakal dipamerake ing acara kasebut, sing kedadeyan ing Pusat Pameran Titanic 29-30 September 2018.

Acara Jurnal Pernikahan ing musim gugur bali kanthi pirang-pirang produk lan layanan kawinan lan bulan madu kabeh ing sangisore atap kanggo mbantu pengunjung sing nembe melu ngrancang dina sing gedhe.

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) diwakili dening Ibu Eloise Vidot, Eksekutif Pemasaran ing Kantor STB London bareng karo mitra hotel ing acara kasebut, Pak Ash Behari saka Hotel Coco de Mer.

Ngomong babagan pertunjukan kasebut, Ibu Vidot nyebutake manawa penting kanggo Seychelles tampil ing pameran kasebut amarga bisa nambah anane pasar tujuan.

"Pasar Irlandia saya saya tuwuh sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan sanajan jumlahe isih cukup sithik, nanging minatane mesthi ana. Acara kasebut kaya ngono, sing bisa ningkatake kesadharan babagan tujuane, lan seneng banget yen bisa ndeleng akeh wong sing pengin mandheg lan ngobrol babagan tujuan ing acara kasebut. Kita optimis, amarga entuk minat lan nambah kesadaran manawa jumlah pengunjung saka bagean iki ing pasar Inggris mung bakal terus saya gedhe, ”ujare Ibu Vidot.

Kantor Inggris uga makarya bebarengan karo Operator Tur Irlandia Mahlatini sing nyedhiyakake penawaran acara khusus kanggo mbujuk para pengunjung kanggo mikirake tujuan pesta pernikahan lan bulan madu.

Sorotan penampilan Seychelles ing Wedding Journal Show yaiku partisipasi ing "Menang Lomba Panganten Impen Sampeyan."

Partisipasi tujuan ing kompetisi kasebut minangka bagean saka strategi pemasaran saka Kantor STB ing Inggris kanggo nambah jangkoan Seychelles ing acara kasebut.

Hadiah sing menang kalebu paket kawinan lan bulan madu regane 35000. Pasangan sing menang nampa klambi panganten dening Divinity Bridal; Penganten lanang sing nganggo Remus Uomo; ajang pesta dening Charm Wedding Studios; Kembang dening Ferguson Kembang; foto dening Gavin Sloane.

Dheweke uga nampa bulan madu mewah menyang Seychelles kanthi kursi kelas siji ing Ethiopian Airways; nginep limang wengi ing Hotel Raffles; lan tamasya lan transfer disponsori dening STB.

Tujuan sing ditampilake ing DVD promosi sing ditampilake ing panggung utama ing acara kasebut kaping telu saben dina sadurunge acara catwalk utama. Uga entuk promosi ekstensif sajrone adicara kasebut. Jangkoan online, kalebu nyebutake ing Jurnal Pernikahan ing lawang ngarep Pusat pameran.

Kajaba iku, Stasiun Radio Q Irlandia sing ngliput adicara kasebut, uga ngiklanake kompetisi sadurunge uga acara kasebut, lan pungkasane ana wawancara langsung karo Ibu Eloise Vidot ing papan Seychelles.

Ngomong babagan bulan madu fitur Ibu Vidot, eksekutif pemasaran STB komentar babagan kaendahan Seychelles minangka tujuan bulan madu.

Ditakoni apa sing bisa diarepake pasangan kasebut saka bulan madu, Bu Vidot ujar, "Pasangan sing bejo bakal bulan madu ing sawetara pulau sing paling ayu ing bumi. Dheweke bakal dikepung karo kaendahan alam sing durung ditemtokake, sawetara pesisir paling apik lan perairan paling jernih sing bisa dideleng sadurunge. Kabeh iki nalika nginep ing properti sing apik banget ing pulo Praslin sing apik banget. Dheweke pancen pancen begja. ”

Diluncurake 19 taun kepungkur, acara musim gugur lan musim semi acara Wedding Journal dianakake saben taun ing Belfast lan Dublin, kanthi Cork ditambahake ing tanggalan ing wulan Januari 2016. Acara kasebut dianggep minangka pameran pangantenan Irlandia kanthi saben pameran sing narik luwih saka 10 000 pengunjung ing acara rong dina kasebut. Ngrampungake merek Jurnal Pernikahan sing sukses, acara kasebut nglengkapi majalah Jurnal Pernikahan lan WeddingJournalOnline.com kanthi menehi kesempatan kanggo pasangan ngrencanakake pesta pernikahan kanthi pasuryan langsung karo para pemasok pesta pernikahan.

Para prizewine Belfast bakal lelungan sajrone taun ngarep lan pesta pernikahan lan bulan madu bakal ditampilake ing Majalah Jurnal Pernikahan lan weddingjournalonline.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.