Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Gempa 7.0 sing kuat tekan Papua Nugini

Gempa Papua-New-Guinea-gempa
Gempa Papua-New-Guinea-gempa
ditulis dening editor

Gempa skala 7.0 skala gedhe nyerang Papua Nugini jam 7:00 wektu lokal. Cukup kuat kanggo menehi peringatan tsunami.

Pusat Peringatan Tsunami Pasifik ujar manawa ombak kurang saka 30 sentimeter bisa diarepake ing garis pantai ing Papua Nugini lan Kepulauan Solomon sing tetanggan.

Gempa kasebut nyerang pulau terpencil New Britain, lan durung ana laporan kerusakan. Episentrum gempa kasebut dununge udakara 200 kilometer sisih kidul kulon Rabaul kanthi jerone 40 kilometer.

Paling ora ana 2 gempa susulan kanthi magnitude luwih saka 5 wiwit iku.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.