Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Jordan News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pilihan liyane kanggo lelungan menyang Yordania

Jordan
Jordan
ditulis dening editor

Maskapai biaya murah kaya Ryanair, Easyjet, lan Norwegia kabeh bubar ngelingi Yordania minangka tujuan musim dingin utama kanggo para plancong Eropa. Amarga luwih akeh wisatawan sing kepengin ngunjungi Timur Tengah, maskapai nyedhiyakake pilihan sing luwih efisien lan ramah biaya.

Mangsa musim salju 2018/19 iki, penerbangan langsung murah luwih asring lan luwih gampang saengga luwih gampang lelungan menyang situs-situs terkenal kaya kutha Petra sing ilang, salah sawijining Pitu Kaajaiban Dunia lan situs Warisan Dunia UNESCO, Gurun Rum Wadi, utawa ibukutha Amman sing nyengsemake amarga reruntuhan Romawi kuno sing apik lan sejarah dinamis.

Penerbangan langsung teka menyang Bandara Internasional Queen Alia ing Amman lan Bandara Internasional King Hussein ing Aqaba. Supaya bisa tetep maju karo turis lan tambah akeh permintaan, Jordan Shuttle, layanan pertama saiki nawakake layanan antar jemput bareng-bareng nggawe para pelancong bisa pindhah menyang perjalanan independen ing wilayah kasebut. Munggah pariwisata ing Yordania uga ningkatake lelungan independen, utamane amarga para turis rumangsa luwih aman tinimbang taun-taun sadurunge lan kepengin banget golek dhewe. Perjalanan independen menehi kekuwatan marang para wisatawan lan nggawe keputusan khusus kanggo nggawe pengalaman khusus lan unik.

Shuttle nawakake solusi murah kanggo turis Eropa sing teka liwat udara sing golek pilihan transportasi sing terjangkau lan trep. Jordan Shuttle dioperasikake kanthi koordinasi karo masing-masing maskapai penerbangan sing tegese pesawat angkut kasebut ditrapake nalika tekan lan mangkat menyang Eropa. Kapal angkut kasebut beroperasi pitung dina seminggu lan dipesen kanthi online nyedhiyakake katentreman kanggo teka utawa para turis sing uga dadi solusi murah kanggo turis Eropa.

Jordan Shuttle uga mbantu lelungan menyang kutha Yerusalem sing lawas ing tetanggan Israel, ngambah wates antarane rong negara sing kadang bisa nantang para pengunjung sing pengin nyebrang. Panganggone layanan anter jemput jembatan antarane situs utama kasebut supaya bisa diakses luwih gampang lan menehi pilihan sing dipercaya lan aman kanggo para turis independen.

Sambungan utama sing ditawakake saka Jordan Shuttle kalebu:

• Bandara Amman - Amman
• Bandara Aqaba - Aqaba
• Bandara Aqaba / Kota Aqaba - Hotel Eilat
• Amman- Petra
• Amman-Yerusalem

Yordania entuk popularitas minangka papan ing musim salju sing nyedhiyakake uwal saka musim salju kanthi cuaca sing cerah lan sedheng, sejarah kuno sing sugih, masakan tradisional lan inovatif, lan wong sing nyenengake lan nyenengake. Miturut Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia, "Timur Tengah uga wis dadi pasar sing nyenengake kanggo industri pariwisata lan pariwisata" lan miturut prakiraan, pariwisata lan lelungan ing Timur Tengah diprakirake tekan $ 165.3 milyar ing taun 2025 Situs lelungan utama TripAdvisor wis ndeleng sawetara 12,888 obrolan lan topik sing dibukak ing bagean forum online para wisatawan sing takon babagan lelungan ing Yordania, pitakon wiwit "lelungan kulawarga", "lelungan romantis" nganti "lelungan petualangan" lan "istirahat lan santai" . Pelancong kepengin ngerti luwih lengkap babagan tujuan dinamis iki lan siyap-siyap dolan ing taun ngarep. Nalika musim salju 2018 wis cedhak, para ahli perjalanan ing wilayah kasebut siap nampani para turis Eropa lan nuduhake kabeh sing ditawakake ing perhotelan Yordania.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.