Breaking Kuwait News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ngembangake pariwisata ing Kuwait kanthi cara Accor

Pilih basa sampeyan
Saka-Kiri-Sebastien-Bazin-Syekh-Mubarak-AM-Al-Sabah-Gaurav-Bhushan-at-Kuwait-Kraton Putih
Saka-Kiri-Sebastien-Bazin-Syekh-Mubarak-AM-Al-Sabah-Gaurav-Bhushan-at-Kuwait-Kraton Putih
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kuwait dudu tujuan plancongan lan wisata sing gedhe. Ana sawetara pemain ing industri sing pengin ngowahi - cara Accor.

Print Friendly, PDF & Email

Kuwait dudu tujuan plancongan lan wisata sing gedhe. Ana sawetara pemain ing industri sing pengin ngowahi iki.

Salah sijine yaiku Ketua Hotel Aksi, Syekh Mubarak AM Al Sabah. Dheweke dadi tuan rumah rapat ing Istana Putih Kuwait bubar karo Ketua lan CEO saka Accor International, Sebastien Bazin.

Diskusi kasebut fokus ing pertumbuhan pariwisata lan keramahtamahan ing Kuwait lan wilayah kasebut lan kalebu Chief Executive Officer Accor, Gaurav Bhushan, uga anggota tim liyane.

Sawetara ide dibahas babagan aktivasi lan pangembangan pariwisata ing Kuwait lan paningkatan kesempatan kerja sama karo Prancis lan negara liya ing Accor sing ngatur hotel.

Sorotan kasebut diwenehake miturut panjaluk sing kurang sithik kanggo hotel ekonomi lan kelas menengah. Hubungan Aksi-Aktor bisa ngrancang, ngembangake lan ngoperasikake akomodasi kanthi bermutu, terjangkau, bermerek kanggo bisnis sing cerdas, anggaran, lan lelungan santai.

Pancen, Action Hotels plc wis dadi pamilik utama, pangembang lan manajer aset hotel bintang telu lan papat merek ing lokasi utama ing Timur Tengah lan Australia.

Portofolio Perusahaan saiki kalebu 14 hotel operasi, lan 10 ing Timur Tengah lan papat ing Australia. Iki kalebu 11 hotel sing dikelola dening Accor ing telung panji, ibis, Mercure lan Novotel. Kangge, Mercure Riyadh Olaya lan Novotel Dubai Creek bakal diwiwiti ing taun 2019

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.