Warta Breaking Botswana Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Botswana: Tujuan kanggo safari

Safari.Botswana.1-1
Safari.Botswana.1-1

Ngerti Sadurunge Mangkat

Nalika ngelingi liburan safari ing Botswana, salah sawijining pitakon pisanan takon, "Apa Aman?" Travel.state.gov menehi saran marang pengunjung supaya ngati-ati "normal" nalika lelungan ing Botswana. Iki tegese negara kasebut duwe tindak pidana, kaya negara liya; Nanging, para turis asring lali karo lingkungane lan dadi target. Apike sampeyan kudu waspada babagan barang-barang berharga lan awak dhewe, ing endi wae sampeyan.

Go Solo?

Nalika akeh pengunjung lelungan liwat Botswana minangka bagean saka klompok turis (disaranake banget), wong liya ngupaya kebebasan lelungan independen. Yen sampeyan dadi pilihan lan sampeyan arep ngliwati negara kasebut, perlu dielingi manawa Botswana minangka salah sawijining 13 negara drive sisih kiwa ing Afrika lan kahanan dalan bisa uga tantangan.

Dalan gedhe (asring 2 jalur) nawakake kahanan nyopir sing bisa ditampa; Nanging, pundhak kanggo penarikan darurat bisa uga ora kasedhiya lan mobil lan truk cacat asring "macet" ing tengah dalan. Kewan, vegetasi, udan deres, kurang cahya, lampu lalu lintas sing ora aktif lan kobongan pinggir dalan, bisa uga nyebabake kurang katon lan ndhelikake bebaya dalan.

Maca artikel lengkap ing anggur.lancaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan