24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Taiwan: tonggak sejarah penting penting kanggo Hilton

201810151109_22ee0d3a_2
201810151109_22ee0d3a_2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Debut Hilton Taipei Sinban minangka tonggak penting kanggo Hilton amarga Hilton bali menyang pasar Taiwan, negesake komitmen kanggo ana ing endi wae para tamu sing pengin.

Print Friendly, PDF & Email

"Debut Hilton Taipei Sinban minangka tonggak penting kanggo Hilton nalika bali menyang Taiwan pasar, negesake komitmen kanggo ana ing endi wae sing dikarepake para tamu, "jarene Qian Jin, presiden wilayah kanggo Tiongkok Luwih gedhe lan Mongolia, Hilton. "Nalika terus ngembangake jejak global, kita ngarep-arep nggawa luwih akeh 14 merek merek penghargaan ing pasar iki kanthi mbukak Hilton Taipei Sinban lan DoubleTree mbesuk dening Hilton Taipei Zhongshan."

Bukak saka Hilton Tapei Sinban tandha Hilton bali menyang Taiwan pasar sawise 15 taun, dadi hotel kelas internasional internasional pertama ing Kutha New Taipei. Hotel 31 lantai kanthi 400 lantai kasebut nawakake pilihan sing optimal kanggo lelungan bisnis lan pakumpulan kanthi fasilitas rapat sing akeh lan sambungan sing cocog karo pusat lalu lintas. Hilton Taipei Sinban duweke Hong Guo Group Co., Ltd. lan dikelola dening Hilton.

Dumunung ing Distrik Banqiao tengah, Kutha New Taipei, hotel kasebut cedhak karo pusat blanja lan hiburan, macem-macem restoran lokal, distrik bisnis lan obyek wisata. Hotel modern iki dununge cedhak karo Stasiun Banqiao kanthi sambungan sing gampang karo rel kecepatan tinggi lan pilihan transportasi umum liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.