Airlines Airport Warta Breaking Travel Kuwait Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kuwait Airways: Ekspansi armada kanthi tuku wolung A330neo

Kuwait-Airways
Kuwait-Airways
ditulis dening editor

Kuwait Airways, perusahaan penerbangan negara bagian Kuwait, wis mlebu Perjanjian Tuku (PA) kanggo wolung pesawat A330-800. Perjanjian kasebut ditandatangani dening Yousef Al-Jassim, Ketua Kuwait Airways lan Christian Scherer, Kepala Pegawai Komersial Airbus, ing markas Airbus ing Toulouse.

Yousef Al-Jassim, Ketua Kuwait Airways ujar: "A330-800 kanthi lancar bakal cocog karo rencana ekspansi armada lan pertumbuhan kita. Ekonomi lan kinerja operasional sing ora bisa dikalahake saliyane kenyamanan penumpang kelas sing apik, dadi investasi sing apik. Kita yakin manawa A330-800 bakal ndhukung kita supaya bisa saingan kanthi efektif ing jaringan rute sing berkembang. Hubungan karo Airbus ngluwihi akuisisi pesawat lan kita ngarepake kolaborasi luwih lanjut ing bidang teknis. ”

Pengumuman kasebut minangka langkah penting ing strategi nganyari maneh lan ekspansi armada Kuwait Airways. Operator nasional Kuwait uga duwe pesawat A350 XWB lan A320neo Family kanthi pesenan. Pangiriman armada Airbus anyar bakal diwiwiti ing taun 2019.

"Kita seneng banget yen Kuwait Airways milih A330neo minangka landasan armada widebody mbesuk. A330-800 kanthi efisiensi lan fleksibilitas unik bakal ndhukung ambisi operator kanggo ngembangake jaringan jarak tempuh sing dawa, "ujare Christian Scherer, Chief Officer Komersial Airbus. "Pesawat kasebut bakal nglengkapi A320neos A350 XWB lan AXNUMX XWB kanthi lancar lan nyedhiyakake ekonomi operasi sing ora bisa dikalahake, kesamaan operasional lengkap lan pengalaman penumpang sing ora ana tandhingane."

Diluncurake ing Juli 2014, Kulawarga A330neo minangka A330 generasi anyar, kalebu rong versi: A330-800 lan A330-900 nuduhake persentase 99 persen. Iki dibangun miturut ekonomi sing wis kabukten, fleksibilitas lan andal saka Kulawarga A330, nalika nyuda konsumsi bahan bakar udakara 25 persen saben kursi lawan pesaing generasi sadurunge lan nambah kisaran nganti 1,500 nm dibandhingake karo mayoritas A330 sing lagi digunakake. A330neo didhukung dening mesin Trent 7000 generasi paling anyar Rolls-Royce lan nduwe sayap anyar kanthi rentang tambah lan Sharklets sing diilhami A350 XWB. Kabin kasebut nyedhiyakake kenyamanan fasilitas Airspace sing anyar.

A330 minangka salah sawijining kulawarga widebody paling populer sing nate nampa luwih saka 1,700 pesenan saka 120 pelanggan. Luwih saka 1,400 A330 mabur kanthi luwih saka 120 operator ing saindenging jagad. A330neo minangka tambahan paling anyar kanggo kulawarga widebody Airbus terkemuka, sing uga kalebu A350 XWB lan A380, kabeh nduwe ruang lan kenyamanan sing ora ana tandhingane ditambah karo level efisiensi sing durung pernah ana lan kapabilitas jangkoan sing durung ana tandhingane.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.