24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Sheraton Maui Kyo-ya nglanggar 3 karyawan babagan leaflet mogok

Sheraton-Maui-mogok
Sheraton-Maui-mogok
ditulis dening editor

Sawetara dina sawise ngeculake pernyataan sing ujar manawa "siap nampani bali" karyawan sing mogok, Kyo-ya nyalahake telung pekerja Sheraton Maui, sing nglarang dheweke entuk properti saka hotel kasebut sajrone setaun.

Telung karyawan kasebut nyebar brosur menyang tamu ing corchere hotel, menehi informasi babagan mogok sing nyebabake hotel kasebut lan papat hotel liyane ing Hawaii. Keamanan nyeluk Departemen Kepolisian Maui lan nangani salah sawijining buruh, Bernie Sanchez, nalika nyoba budhal.

"Kita duwe hak legal kanggo ana ing properti hotel kanggo ngandhani tamu babagan kenapa kita mogok lan kepiye pengaruh iki. Para tamu wis ngerti banget pesen kita manawa ana siji lapangan kerja sing cukup kanggo urip ing Hawaii, "ujare Bernie Sanchez, server ing Sheraton Maui," Aku kuciwa banget yen Kyo-ya nglarang kita nalika dheweke ngaku seneng banget. buruh. ”

Wiwit tanggal 8 Oktober, 2,700 buruh hotel Marriott ing Waikiki lan Maui mogok. Protes kasebut wis ditindakake wolung dina lan nyebabake limang hotel sing dioperasikake dening Marriott lan diduweni dening Kyo-ya: Sheraton Waikiki, The Royal Hawaiian, Westin Moana Surfrider, Sheraton Princess Kaiulani, lan Sheraton Maui.

Para pekerja bakal milih ing kabeh limang hotel kasebut sajrone 24 jam saben dina, 7 dina seminggu, lan ngajak para warga lan warga supaya dhukungan marang para pekerja kanthi ora nglindhungi hotel kasebut. Protes kasebut nyebabake pengaruh gedhe tumrap layanan tamu. Kabeh hotel lima kudu matesi utawa ngilangi layanan tamu kayata tata graha, restoran, layanan kolam, lan liya-liyane.

Para tamu nggrundel manawa Marriott lan Kyo-ya ora menehi kabar babagan serangan kasebut. Sawise tekan, tamu nampa surat saka manajemen babagan layanan tamu winates. Manajemen mung menehi ganti rugi kanggo tamu sing kena pengaruh saben-saben.

Protes kasebut ditindakake nalika Marriott lan Kyo-ya gagal nggayuh kesepakatan babagan panjaluk sederhana para pekerja supaya One Job Should Be Enough, sanajan ana negosiasi pirang-pirang wulan. Iki kalebu masalah utama kayata keamanan kerja ing babagan teknologi lan otomatisasi, keamanan ing papan kerja, lan kebutuhan kanggo Marriott lan Kyo-ya kanggo menehi ganti rugi para pekerja supaya siji pegawe bisa nyukupi kanggo tenaga dhiri.

Para pekerja Waikiki lan Maui Marriott gabung karo mogok negoro sing cacahé ana wolung kutha kanthi 7,700 buruh hotel Marriott saka 23 hotel. Mogok diwiwiti minggu kepungkur ing Boston, San Francisco, San Jose, Oakland, San Diego, lan Detroit karo ewu buruh sing nuntut supaya Siji Pakaryan kudu Cukup. Kyo-ya minangka pamilik hotel Marriott paling gedhe ing kabeh kutha sing apik; saliyane hotel Hawaii, dheweke uga duwe Palace Hotel ing San Francisco, sing uga mogok. Kutha liyane bisa uga melu serangan kasebut sawayah-wayah: 8,300 BERSATU SENI, karyawan Marriott duwe serangan resmi ing tujuan wisata utama AS.

UNITE HERE njaga MarriottTravelAlert.org, layanan kanggo pelanggan hotel Marriott sing kudu ngerti apa perselisihan pegawe bisa nyebabake rencana lelungan utawa acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.