Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Bahrain: Lowongan Swiss-Belresidences Juffair

Swiss-Belresidences-Juffair-02
Swiss-Belresidences-Juffair-02
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International ngumumake pembukaan Swiss-Belresidences Juffair sing lembut. 

Print Friendly, PDF & Email

Swiss-Belhotel International ngumumake pembukaan Swiss-Belresidences Juffair sing lembut.

Properti kasebut dununge ing tengah-tengah jantung Juffair sing dinamis - pusat restoran lan papan belanja - lan mung 17 menit saka Bandara Internasional Bahrain. Ing jarak cedhak yaiku Juffair Mall lan Masjidil Haram.

Nalika nggawe pengumuman kasebut, Pak Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng mbukak hotel nomer loro ing Bahrain sing uga dadi debut merek gaya urip kita 'Swiss-Belresidences' ing Kerajaan Inggris. . Kita ngarepake kemitraan jangka panjang karo para pamilik lan rekan sing regane larang lan setya ngasilake sukses komersial sing kuat. ” 

Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar: "Kita seneng banget bisa tuwuh ing Bahrain lan bagean liyane GCC. Kita yakin Swiss-Belresidences Juffair bakal ningkatake penawaran ing Bahrain kanthi konsep khas lan fasilitas mewah lan dilengkapi kanthi cukup kanggo memenuhi permintaan akeh akomodasi kelas menengah ndhuwur ing negara kasebut. Wis dirancang kanggo menehi para plancong bisnis lan plancongan pengalaman sing apik ing tengah kutha. ”

Swiss-Belresidences Juffair minangka kompleks hotel-apartemen kelas menengah ndhuwur sing duwe 129 apartemen (1, 2 lan 3 kamar) lan penthouse sing apik banget. Dirancang kanthi gaya modern lan kontemporer, kompleks iki nduweni macem-macem fasilitas hiburan lan hiburan kanggo kulawarga wiwit saka ruang bisnis nganti klub spa lan kesehatan sing apik, kolam renang ruangan, taman bermain, bioskop, lan ruang game kanggo kabeh umur.

Bahrain nampani 12.7 yuta turis ing taun 2017 lan target 15.2 yuta pengunjung ing taun 2018. Investasi infrastruktur pariwisata terus tambah akeh, utamane saka wilayah kasebut, nyumbang kanggo tuwuhing sektor pariwisata Bahrain. Investasi pariwisata dijadwalake bakal luwih mundhak nalika Dewan Pengembangan Ekonomi Bahrain (EDB) ngramal total investasi langsung asing (FDI) ing sektor iki kanggo nambah saka $ 300 yuta saiki dadi $ 500 yuta ing sawetara taun ngarep.

Minangka bagean saka pangembangan kasebut, Bandara Internasional Bahrain lagi ngalami program modernisasi US $ 1.1 milyar, kanggo nambah kapasitas penumpang saka sangang dadi 14 yuta saben taun ing taun 2020. Proyek investasi infrastruktur liyane kalebu pangembangan mall gedhe kayata Dilmunia Mall lan Komplek blanja Marassi Galleria, kanggo gabung karo Avenues Mall sing udakara $ 159 yuta ing Bay Bahrain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.