Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia Investments News Warta Breaking Somalia transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan saka Addis Ababa menyang Mogadishu dilanjutake karo Star Alliance Carriers

mogadshu
mogadshu
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Addis Ababa lan Mogadishu bakal nyambung maneh Etiopia karo Somalia maneh ing wulan November dening Star Alliance Carrier Ethiopian Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

Addis Ababa lan Mogadishu bakal nyambung maneh Etiopia karo Somalia maneh ing wulan November dening Star Alliance Carrier Ethiopian Airlines.

Babagan resume penerbangan Mogadishu, Pak Tewolde Gebremariam, CEO Grup Ethiopian Airlines, ujar: "Menehi kesenengan banget kanggo nerusake penerbangan menyang Mogadishu, ibukutha Somalia sawise mandheg layanan kasebut patang puluh taun kepungkur. Aku pengin ngucapake matur nuwun banget marang Pamrentah Ethiopia lan Somalia amarga bisa nggawe penerbangan iki bisa ditindakake maneh.

Penerbangan kasebut bakal nduwe peran penting kanggo nguatake hubungan masarakat lan ekonomi ing antarane rong negara tangga lan sadulur kasebut. Penerbangan kasebut uga bakal nggawe Diaspora Somalia sing penting ing Amerika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Eropa lan Afrika bisa lelungan menyang negara asal liwat Addis Ababa, amarga jaringan global luwih saka 116 tujuan internasional.

Penerbangan kita bakal cepet dadi pirang-pirang penerbangan saben dinane, amarga akeh lalu lintas antarane negara-negara sadulur kasebut lan lalu lintas signifikan antara Somalia lan saindenging jagad. ”

Nerusake layanan menyang Somalia 41 taun sawise Ethiopian Airlines Group mandheg rute menyang Mogadishu ing taun 1970-an.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.