Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Somalia transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maskapai Ethiopia ngasilake penerbangan Mogadishu

ethiopian
ethiopian
ditulis dening editor

Ethiopian Airlines, Grup Penerbangan paling gedhe ing Afrika lan SKYTRAX 4 Star sing disertifikasi
maskapai global, seneng ngumumake babagan wiwitan penerbanganine menyang Mogadishu, Somalia,
efektif 2 November 2018.

Babagan resume penerbangan Mogadishu, Pak Tewolde Gebremariam, Grup
CEO saka Ethiopian Airlines, ujar: "Iki menehi kesenengan gedhe kanggo nerusake penerbangan menyang Mogadishu, ibukutha Somalia sawise mandheg layanan kasebut patang puluh taun kepungkur. Aku arep ngucapake matur nuwun banget marang Pamrentah Ethiopia lan Somalia amarga bisa nggawe penerbangan iki bisa ditindakake maneh.

Penerbangan kasebut bakal nduwe peran penting kanggo nguatake hubungan masarakat lan ekonomi ing antarane rong negara tangga lan sadulur kasebut. Penerbangan kasebut uga bakal nggawe Diaspora Somalia sing penting ing Amerika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Eropa lan Afrika bisa lelungan menyang negara asal liwat Addis Ababa, amarga jaringan global luwih saka 116 tujuan internasional.

Penerbangan kita bakal cepet dadi pirang-pirang penerbangan saben dinane, amarga akeh lalu lintas antarane negara-negara sadulur kasebut lan lalu lintas signifikan antara Somalia lan saindenging jagad. ”

Nerusake layanan menyang Somalia 41 taun sawise Ethiopian Airlines Group
mandegake rute menyang Mogadishu ing taun 1970-an.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.