Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Saka teknologi paling anyar nganti crita sing gampang: Plancer entuk sukses ing IMEX Amerika

Pilih basa sampeyan
imexamerica-2
imexamerica-2
ditulis dening editor

Bisnis tetep lancar sajrone dina kaping pindho IMEX Amerika sing lagi ditindakake ing Las Vegas. "Iki minangka IMEX paling apik nganti saiki - kita wis duwe sawetara kesempatan sing apik banget kanggo klompok teka ing Guam ing taun 2019 lan 2020. Acara kasebut minangka papan sing apik kanggo nuwuhake hubungan lan ngembangake bisnis sing apik," ujare Pilar Laguana, direktur global pemasaran ing Biro Pengunjung Guam.

Susan Koczka saka Connecticut Convention & Sports Bureau ujar: "Kabeh presentasi wis entek lan janjian sing dijadwalake wis kualitas banget karo tanggal sing wis ana. Kita nampa papat utawa lima RFP lan spek sadurunge sing apik tenan! ”

Marissa Hoppe, VP sales & marketing ing Sanctuary Hotel New York, nambah: "Iki pertama kaline kita duwe booth ing acara kasebut lan kita ketemu karo para perencana sing pengin dadi grup insentif cilik. Minangka hotel butik, jinis obrolan bisnis iki cocog banget kanggo kita. ”

Nalika entuk sukses ing bisnis, apa gegayutane crita? Kabeh! Paul Smith, sing ngirim intine utama MPI karo Kisah, nerangake sebabe.

"Fakta lan tokoh lan kabeh perkara sing rasional sing kita pikirake penting ing jagad bisnis sejatine ora tetep ana ing pikirane uga crita - ora ana sing kebal karo efek crita sing apik."

Profesional sing bisa nggawe lan nuduhake crita sing apik duwe kaluwihan sing kuat tinimbang sing liyane, menehi saran Paul, sing nuduhake perkakas babagan cara nggawe crita sing kuat. Dheweke yakin manawa crita menehi inspirasi kanggo tumindak lan nuduhake visi, pangowahan utama, ningkatake kreativitas utawa pemasaran produk utawa layanan, crita bisa mbantu para profesional supaya bisa luwih apik.

Planners sinau paling anyar ing VR

Planners sinau paling anyar ing VR

"Aku pitados banget ing crita lan nyoba kanggo mesthekake para klien supaya ora kalebu crita ing sesi. Keynote Paul menehi kula alat supaya bisa nindakake iku. Kabeh wong duwe crita lan bisa nuduhake wong liya bisa uga efektif, "ujare anggota pamirsa Robert Taylor, pembeli saka Hawaii.

Pentinge teknologi kanggo nggawe acara sing kuat, ora bisa dilalekake lan narik kawigaten wis dingerteni umum, nanging sing dadi pemasok sing paling cocog kanggo jinis acara lan kepiye cara nggawe prabédan? Profesional acara wis nyoba teknologi paling anyar lan nemokake teknologi sing paling cocog karo kebutuhan ing Zona Teknologi anyar. Ditata dening ahli teknologi acara The Meeting Pool, Zona Tech nampilake macem-macem solusi. Tur teknologi acara saben dina menehi ringkesan babagan akeh inovasi kanggo para perancang. Serena Wedlake saka Access Destination Services sing nekani tur nerangake: "Penting, aku kudu terus nganyari karo teknologi paling anyar, supaya aku bisa menehi sing anyar lan relevan karo klienku."

Paméran Tech Expo Logic wis kepincut karo teknologi pangenalan pasuryan kaya Dave Bradfield, sukses dadi wakil presiden klien, nerangake: "Dadi ing IMEX ora mung ngidini kita nduduhake produk lan layanan kanthi langsung, nanging uga mbantu nggawe sesambetan jangka panjang lan dateng. Kepentingan kanggo pangenalan praupan bakal terus saya gedhe amarga masarakat dadi saya seneng. ”

Teknologi canggih

Teknologi canggih

Siji teknologi sing berkembang pesat, VR, bakal dadi mainstream lan bagean saka rapat lan acara. Sandy Hammer saka AllSeated nerangake kepiye ing sesi pendhidhikan Realita virtual: Pengubah game sing bisa diakses ing industri acara, nuduhake para perancang kepiye VR bisa ningkatake dodolan lan nyedhiyakake marketing.

"VR bakal menehi pengaruh ing kabeh industri," jarene. "Teknologi inovatif iki mbantu para perancang nyritakake babagan papan dununge utawa tujuane, nuduhake skala lan papan. VR pancen nguripake tawaran sampeyan lan bakal mbantu sampeyan entuk bisnis - ora ana masalah! "

eTN minangka mitra media kanggo IMEX.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.