24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Anguilla Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamboja Kanada Breaking News Warta Breaking Kolombia Warta Breaking Georgia Warta Breaking Ghana Yunani Breaking News Warta Breaking Guinea Warta Breaking Honduras Kenya Breaking News Warta Breaking Kiribati Myanmar Breaking News News Warta Breaking Korea Selatan Swiss Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hahn Air Group: Mitra anyar A20 dileksanakake

hahn-air
hahn-air
ditulis dening editor

Hahn Air wis nggabungake 20 operator anyar menyang jaringan global luwih saka 350 mitra udara, rel lan pesawat ulang-alik ing pungkasan kuartal kaping telu taun iki. Saka kemitraan anyar, sangang minangka perjanjian interline anyar lan sewelas minangka mitra anyar H1-Air, produk saka layanan konsolidasi global Hahn Air Systems.

Layanan saka sangang maskapai ing ngisor iki saiki kasedhiya ing tiket HR-169 kanthi desainer dhewe amarga kesepakatan antar karo Hahn Air:

- Africa World Airlines (AW), Ghana
- Air KBZ (K7), Myanmar
- Air Senegal (HC), Senegal
- Austrian Airlines (OS), Austria
- Eastar Jet (ZE), Korea Selatan
- JC International Airlines (QD), Kamboja
- Jubba Airlines (3J), Kenya
- Lanmei Airlines (LQ), Kamboja
- Sunwing Airlines (WG), Kanada

Penerbangan saka sewelas mitra anyar layanan konsolidasi Hahn Air Systems saiki kasedhiya ing kode reservasi H1 ing kabeh GDS. Agen wisata ing 190 pasar bisa memesan layanane lan ngetokake tiket HR-169. 2018 nduwe perjanjian karo maskapai lan operator tur ing ngisor iki:

- Aerolíneas Sosa (S0), Honduras
- Air Kiribati (IK), Kiribati
- Anguilla Air Services (Q3), Anguilla
- Blue Bird Airways (BZ), Yunani
- China West Air (PN), China
- Cronos Airlines (C8), Guinea Khatulistiwa
- Easyfly (VE), Kolombia
- Jetways Airlines (WU), Kenya
- Lanmei Airlines (LQ), Kamboja
- Myway Airlines (MJ), Georgia
- TravelXperts ag, Swiss

"Kita seneng banget manawa loro mitra interline anyar saiki nggunakake kemitraan ganda karo Hahn Air Group, sing tegese nggabungake perjanjian interline karo produk H1-Air", ujare Steve Knackstedt, Wakil Presiden Grup Bisnis maskapai ing Hahn Air. "Lanmei Airlines lan Africa World Airlines saiki kasedhiya ing tiket Hahn Air kanthi kode IATA dhewe, lan ing wektu sing padha, bisa diterbitake ing kabeh GDS utama miturut kode Hahn Air Systems H1. Iki minangka tren sing tuwuh ing antarane maskapai pelanggan amarga padha menehi pendekatan global kanggo distribusi ora langsung liwat agensi perjalanan. "

Kanthi solusi tiket lan distribusi, maskapai Jerman Hahn Air nggampangake bisnis global antarane agensi perjalanan lan maskapai. Konektivitas global karo kabeh Sistem Distribusi Global (GDS) utama lan meh kabeh Rencana Penagihan lan Penyelesaian (BSP) mbisakake 100,000 agen perjalanan ing saindenging jagad kanggo nerbitake layanan transportasi mitra Hahn Air kanthi tiket HR-169.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.