Asosiasi Warta Breaking News Hong Kong Breaking News Indonesia Breaking Taiwan News Breaking Thailand News Warta Breaking Travel China Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Industri kelas berat metu saka pensiun kanggo njupuk pasar lelungan Asia kanthi cepet

Pilih basa sampeyan
Bernard-Bialylew
Bernard-Bialylew
ditulis dening editor

Industri kelas berat industri lelungan Bernard Bialylew wis metu saka pensiun kanggo ngluncurake bisnis anyar sing nawakake New Concept Travel (NCT) sing bakal mbantu bisnis Eropa nyekel wisatawan Asia.

Ing wulan September, Bialylew sing lair ing Prancis nggawe Travel New Concept ing Hong Kong. Perusahaan anyar kasebut minangka grosir regional kanggo nggunakake akeh turis Asia menyang pasar Eropa, kanthi Taiwan, Hong Kong, China, Thailand lan Indonesia diarani pasar sumber sing kuat.

Mantan CEO Asian Travel Travel Gulliver ing Pasifik, kanthi efektif nggawe bisnis sajrone 17 taun sadurunge didol menyang Cendant kanthi rega US $ 1.1 milyar, Bialylew minangka jeneng apik ing industri lelungan. Dianggep minangka ahli pizzazz, BBC malah ngenteni suwene patang dina ing omah Hong Kong, lan menehi segmen 22 menit kanggo dheweke.

Sajrone 12 taun kepungkur, Bialylew ngupayakake tujuan kemanusiaan lan amal, kalebu kerja bareng karo Cyberdodo kanggo nggawe kesadaran ing Asia babagan hak bocah kasebut, lan program bantuan bencana.

Bialylew narik awake dhewe metu saka pensiun dini kanggo miwiti NCT: "Aku ora kepengin weruh [industri perjalanan]; Aku pengin melu perang maneh. ”

Ing kepemimpinan Bialylew lan pengalaman sing apik, NCT diarep-arep bisa tuwuh kanthi cepet babagan ukuran, penawaran produk lan tilas. Perusahaan anyar wis nggawe kemitraan karo AC Group sing menang penghargaan kanggo lelungan menyang Inggris, Irlandia, Prancis lan Benelux kanggo target pasar luang lan MICE kanthi penawaran mitra sing berpengalaman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.