Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ngatasi Kanker lan dikalahake dening Pariwisata Dunia: Dr. Walter Mzembi

Pilih basa sampeyan
mzembi1
mzembi1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sing kedadeyan karo Dr. Walter Mzembi, mantan menteri Pariwisata lan Perhotelan kanggo Zimbabwe, lan mantan calon Sekretaris Jenderal UNWTO?

Print Friendly, PDF & Email

Apa sing kedadeyan karo Dr. Walter Mzembi, mantan menteri Pariwisata lan Perhotelan kanggo Zimbabwe, lan mantan calon Sekretaris Jenderal UNWTO?

Mzembi saiki lagi nambani perawatan medis nglawan kanker ing Afrika Selatan lan frustasi. Dheweke nyoba ngerti ing endi kulawarga pariwisata Afrika nalika salah sawijining kulawarga lagi dianiaya?

Ana akeh indikasi Dr. Mzembi dilecehke nalika kabeh nonton.

Dheweke nganiaya dheweke udakara setaun saiki, amarga tuduhan pidana sing ora dingerteni sing ditindakake pamrentah anyar ing Zimbabwe.

Tuduhan kasebut nyebabake integritas UNWTO dhewe. Iki minangka goleki penyihir sing canggih sing bisa ngrusak warisane karo UNWTO, ing endi dheweke mbedakake nuntun Komisi kanggo Afrika wiwit 2013 nganti 2017 sajrone rong istilah berturut-turut.

Mzembi nemtokake agenda kanggo ngrumusake kabijakan pariwisata kontinental. Panerusipun, Najib Balala, menteri pariwisata saka Kenya ngakoni warisane ing Rapat Komisi Komisi Afrika UNWTO pungkasan, ing endi Afrika negesake dhukungan kanggo kandidat kanggo jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO.

Mzembi kanthi terhormat kalah ing pemilihan iki kanthi wates loro negara atas jenenge Afrika. Ana ing endi Afrika nalika salah sawijining dhewe dianiaya?

Penuntutan utawa penganiayaan sing luwih apik kanggo warga negara Afrika sing misuwur yaiku latihan negatif kanggo pariwisata global, iku negatif kanggo Afrika lan khusus Zimbabwe.
Mzembi minangka sumber sing kudu dimanfaatake Pamrentah lan Afrika kanggo mupangate.

Kepiye sampeyan cocog karo cara dispensasi anyar ing Zimbabwe kanggo ngrawat Walter Mzembi?

Apa dheweke lali karo gaweyane dadi tuan rumah ing Majelis Umum UNWTO sesi kaping 20 ing Victoria Falls, sing diterangake dening Sekretaris Jenderal Taleb Rifai minangka "Majelis Umum sing paling apik lan paling penting ing sejarah Majelis Umum"

Walt Mzembi nggawa kulawarga pariwisata global sing nekani Majelis Umum UNWTO ing Chengdu, China menyang kotak limang jam sing negesake prosedur penegasan Sekretaris Jenderal sing saiki. Pungkasan karo dheweke kompromi lan menehi pidato konsesi kanthi andhap asor, dheweke ngucapake matur suwun marang pesainge, Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili.

Mantan Menteri Mzembi lan sajrone dasawarsa ngarahake Zimbabwe ing wektu sing paling angel lan entuk akeh dukungan kanggo negarane. Dheweke wis katon minangka patriot sejati sing nggawe kita gumun kenapa tumindak apik kasebut bisa dilalekake kanthi gampang amarga entuk dispensasi anyar ing Zimbabwe.

Mbok Dr. Mzembi duwe titik nalika takon eTurboNews: "Endi kulawarga pariwisata internasional nalika salah sawijining kulawarga lagi dianiaya?"

Klik kene kanggo maca surat pengakuane pamrentah Zimbabwe

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.