24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya rapat News Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Preparasi kanggo Kongres Internasional Pariwisata Agama lan Ziarah kaping 2

2017-Kongres
2017-Kongres
ditulis dening editor

Edisi pertama Kongres Internasional Pariwisata Agama lan Ziarah Internasional, sing dianakake tanggal 8-12 November 2017 kanthi judhul "In the Footsteps of Saint Paus John Paul II," nuwuhake minat gedhe ing lingkungan wisata ing saindenging jagad. Acara unik ing Eropa Tengah lan Wétan iki, sing nglumpukake spesialis ing bidang pariwisata agama lan ziarah, tekan udakara 200 operator tur saka meh 30 negara.

Klompok paling gedhe makili Spanyol, disusul karo Italia, nanging uga perwakilan saka negara-negara kayata Jepang, Malaysia, Paraguay, Argentina, Mexico, USA, Kanada, Israel lan akeh negara liyane (utamane Eropa). Para tamu terhormat yaiku kutha Fatima lan San Giovanni Rotondo. Sajrone kongres kasebut, para tamu bola-bali menehi komentar babagan rasa seneng lan rasa seneng banget kanggo melu ing kongres kasebut, negesake profesionalisme organisasi kasebut lan ngrembug babagan kemungkinan tawaran perdagangan Krakow lan Polandia Kecil. 

"Kita ndeleng kanthi cetha kepiye acara anyar iki cocog karo kalender acara ing Krakow: para profesional turisme religius iku sing dibutuhake" - ujare penyelenggara Kongres Ernest Miroslaw, pamilik Ernesto Travel - operator turisme mlebu utama saka Krakow. "Kita yakin manawa edhisi kaping 2 Kongres bakal ditindakake kanthi dorongan lan keterlibatan entitas regional lan nasional sing luwih gedhe, lan sawetara atus wong ing saindenging jagad bakal teka ing kongres kasebut kanggo sinau babagan nawakake lelungan para klien lan ziarah menyang Krakow, Małopolska lan Polandia. Ing taun kepungkur, sanajan aku pisanan ngatur kongres kasebut, 200 operator tur teka ing Krakow. Nanging ing taun iki, aku pengin ndeleng tamu sing luwih akeh saka njaba Eropa: mula kita wiwit promosi acara kasebut ing wulan Januari 2018. ”

Nganti saiki, luwih saka 100 wong wis negesake partisipasi saka negara kasebut kayata: Italia, Spanyol, AS, Kanada, Lebanon, Israel, Swedia, Lithuania, Vietnam, Inggris, Malaysia, Portugal, Yunani, India, Argentina, Andorra, Mexico lan Brasil. Para tamu terhormat yaiku Fatima lan Lourdes.

Mangkene ringkesan cekak saka program kaping 2 Kongres Internasional Pariwisata Agama lan Ziarah, sing diwenehi judhule taun iki: "Ing lakune Saint Faustyna Kowalska: Welas Widi bakal nylametake jagad iki."

Ing tanggal 8 November, Kongres bakal dibukak dening panguwasa sekuler lan gereja ing Krakow: misa peresmian, pidato pambuka, ceramah lan lokakarya (pameran) karo wakil papan suci, papan ibadah lan papan wisata bakal dianakake. Ing tanggal 9-11 November, para tamu saka saindenging jagad bakal duwe kesempatan kanggo ngunjungi Krakow lan Lesser Poland (Kutha Tua ing Krakow, Pusat John Paul II ing Krakow, Sanctuary of the Divine Mercy ing Łagiewniki, Tambang Uyah Wieliczka, tilas konsentrasi Nazi Jerman camp Auschwitz-Birkenau, paroki lan kulawarga kulawarga Rama Suci ing Wadowice, Basilika ing Kalwaria lan papan suci Madonna Ireng ing Częstochowa).

Pentinge acara iki uga bisa ditampilake kanthi kemitraan Kutha Krakow lan wilayah Małopolska, Tambang Garam Wieliczka, Museum Rumah Keluarga John Paul II ing Wadowice, pusat John Paul II ing Segara Putih.

Pelindung kehormatan ing Kongres yaiku His Eminence Stanisław Kardynał Dziwisz, Marshall Voivodship Małopolska Jacek Krupa lan Presiden Organisasi Pariwisata Polandia Robert Andrzejczyk. Sajrone mbukak kongres lan presentasi, saliyane mitra lan pelanggan sing kasebut ing ndhuwur, pamicara ing ngisor iki uga bakal ngomong: prof. UEK dr hab. Agata Niemczyk (Universitas Ekonomi Cracow), Dr. Andrzej Kacorzyk (direktur Museum Auschwitz-Birkenau) lan Dr. Franciszek Mróż (Camino de Santiago ing Polandia).

Tujuan Kongres yaiku kanggo ngganti kontak dagang karo para peserta, kanggo promosi Krakow, Polandia Kecil lan Polandia minangka tujuan penting pariwisata agama lan ziarah ora mung ing Eropa nanging uga ing saindenging jagad.

Wakil agen perjalanan manca lan operator tur, blogger lan wartawan, uskup lan pandhita lan penyelenggara pariwisata religius lan ziarah diundang ing Kongres, kayata koordinator keuskupan, kepala yayasan lan jemaat sing kepengin ngatur warga asing sing teka ing Polandia (pembeli) .

Entitas liyane, Polandia lan manca negara, kayata pamrentahan mandiri, organisasi sing promosi kutha utawa wilayah, papan ibadah - situs ziarah, papan turis, museum, lsp. Bisa uga melu kongres kasebut minangka bakul (bakul).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.