24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Walanda News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Andaz Amsterdam Prinsengracht nutup loop ing kaslametan karo koktail sampah-nol

Kursi Andaz-Amsterdam-Lobi-Tulip
Kursi Andaz-Amsterdam-Lobi-Tulip
ditulis dening editor

Andaz Amsterdam Prinsengracht lenggah ing jantung Amsterdam sing apik banget sing dikubengi karo kanal-kanal ikon kutha kasebut. Kanthi desain mewah lan apik banget dening desainer Walanda sing misuwur, Marcel Wanders, tekan lokasi sing apik banget lan papan acara sing apik banget, hotel iki dadi tujuan sing cocog kanggo para plancong bisnis lan plancongan.

Bubar dikonfirmasi dening Green Globe, hotel kasebut nyipta konsep ijo sing bisa mbuwang lemah sing nyuda pangurang limbah panganan kanthi cara sing seger, imajinatif lan enak.

Juara Bluespoon Bar Sustainable Bartending

Ing wiwitan taun, Bluespoon Andaz Amsterdam Prinsengracht ngluncurake koktail kerajinan sampah nol. Botol Bluespoon lemonade sustainable bio digawe ing rasa kayata jeruk-bergamot, jahe-jeruk lan strawberry-tarragon. Prinsip sing padha karo masak irung nganti buntut ditrapake ing koktail oyot nganti godhong anyar, sing bisa nguntungake bagean sing bisa dipangan saka tanduran. Saben koktail Bluespoon minangka kreasi sadar kanthi crita dhewe lan mula lelungan tanpa sampah diwiwiti. Woh-wohan sing gedhe, batang, kulit, godhong lan tanduran sing bakal dibuwang banjur malih dadi roso ing koktail sensasional.

"Gerakan keberlanjutan ROOT-ROOT ing Bluespoon Bar ora menehi kompromi ing roso, nanging luwih apik," ujare Manajer Bar sing misuwur, Martin Eisma.

Tutup Pahargyan Loop

Sabanjure saka pendekatan bartending berkelanjutan Bluespoon Bar, Tutup Loop diluncurake ing wulan September. Tujuane acara yaiku “tutup daur ulang ” ing antarane Bluespoon Bar & Restaurant, kanthi njupuk bahan umum saka pawon Restaurant Bluespoon sing umume dibuwang lan digunakake kanggo menehi inspirasi ora mung koktail anyar sing eksklusif nanging uga kanggo nggawe gigitan sing dipasangkan dening Chef Sander Bierenbroodspot. Chef Sander ngundhakake lan ngrayakake saben bahan ing Walanda kanggo pasugatan, lan petani, produsen, lan crita lokal sing kalebu. Mitra karo merek kondhang kanggo nambah pesen sampah ing hotel, omben-omben lan panganan pembuka sing menggoda iki dirayakake kanthi acara sing rame sing mbukak kanggo masarakat ing 1st Kemis saben wulan.

Kanthi tuku produk lan semangat lokal, tapak hotel uga saya suda. Minangka sentuhan pungkasan, panggunaan jerami wis rampung diilangi lan para tamu dianjurake uga.

"Sawise kabeh, sedhot pertama koktail paling disenengi nalika nyedhaki kaca amarga aroma alami saka hiasan nambah pengalaman," tambah Pak Eisma.

Inisiatif Berkelanjutan

Andaz Amsterdam Prinsengracht duwe Tim Hijau dhewe sing nganakake rapat kaping pindho saben anggota staf diwenehi kesempatan kanggo rutin mikir strategi anyar lan melu inisiatif berkelanjutan. Kanggo luwih nyuda konsumsi plastik, hotel kasebut gabung karo Amsterdam Gerakan IAmStrawless lan miwiti inisiatif iki ing antarane kabeh properti Hyatt ing saindenging jagad. Kajaba iku, botol plastik saka kabeh kamar tamu didaur ulang karo kertas sing dikoleksi saka kantor.

Ora lali karo wong-wong sing butuh ing komunitas, anggota staf hotel nyiyapake panganan kanggo sing ora duwe omah saben wulan kanggo ngewangi Koken ing een andere keuken, sawijining proyek saka kata kerja Amsterdam lan bagean saka proyek Stoelen.

Klik kene amsterdamprinsengracht.andaz.hyatt.com Kanggo informasi luwih lanjut.

Globe Ijo minangka sistem kesinambungan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi lan manajemen berkelanjutan bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Globe Ijo adhedhasar ing California, USA lan dituduhake ing luwih saka 83 negara.  Globe Ijo minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.