Asosiasi Warta Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Kepulauan Cayman Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Ahli merek: HR bisa mbukak kunci identitas pariwisata Karibia sing kuwat

0a1-6
0a1-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Merek pariwisata Karibia sing kompetitif global lan industri sing luwih kuat ngenteni yen kekuwatan manajemen sumber daya manungsa digunakake kanggo ningkatake merek. Iki minangka pesen penting sing bakal dikirim Ron Johnson, direktur Blueprint Creative, Barbados, sajrone Konferensi Sumber Daya Manusia Pariwisata Karibia (CTO) kaping 9 ing Kepulauan Cayman wiwit 28-30 November, 2018. Konferensi kasebut bakal dianakake kanthi tema 'Mbangun Tenaga Kerja Pariwisata Karibia Tangguh, Kinerja Tinggi lan Berkelanjutan kanggo Daya Saing Global'.

Johnson bakal nyedhiyakake masterclass ing 'Branding lan HR Sitting in a Tree' ing dina Jumuah 30 November.

"Nggawe pendekatan sing diwiwiti merek ing njero organisasi - dudu njaba - lan duwe merek lan tim HR sampeyan bisa kerja bareng, nuduhake kesempatan kanggo para pemangku kepentingan pariwisata Karibia kanggo nggawe merek sing kuwat lan bisnis sing luwih kuat, sing bisa nyebabake Karibia pariwisata dadi luwih kompetitif ing panggung dunia, "jarene Johnson.

Johnson lan tim spesialis merek ing Blueprint Nggawe kerja bareng karo kepala eksekutif, tim pemasaran lan departemen sumber daya manungsa kanggo mbantu ngrampungake tantangan bisnis sing gegandhengan karo merek. Dheweke wis menehi saran marang para klien ing sawetara industri, kalebu energi, perbankan, asuransi, ritel, akuntansi lan keamanan. Ing konferensi kasebut, dheweke bakal melu pendhidhik, pelatih, manajer sumber daya manusia lan konsultan, siswa, praktisi pariwisata Karibia, pembuat kebijakan, agensi pengembangan pariwisata lan akademisi.

Spesialis merek, sing nggambarake profesional HR minangka 'pahlawan super merek nyamar', ujar manawa penting pesen kasebut diwartakake ing level makro lan mikro.

"Keuntungan potensial kanggo pariwisata kalebu kemampuan kanggo organisasi individu ing industri iki kanggo nggawe merek sing kuwat lan bisnis sing luwih kuat; lan kanthi kolektif, kemampuan kanggo mbangun industri sing luwih kuwat lan bisa bersaing kanthi luwih efektif ing pasar global, "ujare Johnson.

Dheweke ngelingake manawa konsekuensine ora nggatekake pesen kasebut bisa uga kasingkirake ing jagad liyane ing wilayah kayata merek, sumber daya manungsa, pengalaman pelanggan lan kabeh daya saing.

Ing masterclass ing konferensi kasebut, Johnson bakal nerangake kenapa merek kudu diwiwiti kanthi internal.

"Malah kampanye iklan sing paling cerdas bisa diilangi dening karyawan sing ora duwe layanan sing ngirim layanan pelanggan sing kurang apik," ujare Johnson. “Perusahaan pengin pelanggan seneng merek, nanging ora bakal kelakon, kajaba karyawane luwih dhisik merek. Bisa mbebayani banget yen perusahaan nyoba nggawe merek sing diadhepi karo pelanggan sing kuwat nalika duwe merek sing bisa dideleng karo karyawan. "

Iki bakal dadi salah siji saka rong masterclass ing program kegiatan intensif telung dina taun iki, lan liyane fokusake mbukak kunci potensial karyawan lan nggedhekake kinerja ing papan kerja kanthi nggunakake pendekatan kekuatan.

Konferensi Sumber Daya Manusia Pariwisata Ke-9 CTO ngupayakake nyedhiyakake forum pendhidhikan sing nyenengake kanggo para profesional sumber daya manungsa kanggo entuk ilmu anyar lan entuk katrampilan sing dibutuhake kanggo mbantu dheweke entuk kinerja sing apik ing organisasine. Uga ngrembug babagan masalah sing relevan sing ana pengaruhe, lan gegandhengan karo unsur sumber daya manusia pariwisata ing wilayah kasebut; nyedhiyakake praktisi sumber daya manungsa kanggo praktik pariwisata sing apik ing lingkungan pariwisata, lan menehi kesempatan kanggo jaringan profesional.

Konferensi kasebut disponsori dening Departemen Pariwisata lan Dart Kepulauan Cayman, organisasi global sing duwe kantor pusat Kepulauan Cayman sing portofolio perusahaan kalebu real estate, keramahan, ritel, hiburan, keuangan lan bioteknologi.

"Kita yakin konferensi iki bakal mbantu semangat maneh para profesional HR Pariwisata Karibia, menehi inspirasi supaya fokus marang inisiatif wong sing ndhukung tenaga kerja sing aktif, tampil dhuwur lan tangguh," ujare Juliet Du Feu, wakil presiden senior sumber daya manungsa Dart.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov