Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Václav Havel Prague bakal nawakake sambungan menyang 114 tujuan

prague
prague
ditulis dening editor

Ing dina Minggu, 28 Oktober 2018, jadwal penerbangan musim dingin ing Bandara Václav Havel Prague mulai efektif. Iki bakal nyedhiyakake penerbangan saka bandara menyang 114 tujuan ing 42 negara. Tambahan anyar kalebu Belfast, Marrakesh, Amman, Sharjah, Pisa, Split, lan Dubrovnik. Secara total, Bandara Prague bakal mabur menyang 10 tujuan anyar sajrone musim salju.

"Senadyan jaringan penerbangan langsung sing padhet saka Prague, kita bakal ngenalake sawetara tujuan anyar lan apik sing bakal dilebokake ing jadwal penerbangan musim salju sing bakal teka. Iki yaiku Amman ing Yordania, Marrakesh ing Maroko lan Sharjah ing Uni Emirat Arab. Penerbangan anyar menyang tujuan kasebut mbuktekake manawa kita wis sukses nggedhekake jaringan karo tujuan ing njaba Eropa, yaiku dalan sing pengin terus diterusake ing mbesuk, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Dewan Bandara Prague.

Enam puluh maskapai penerbangan bakal mbukak penerbangan reguler saka Prague nalika musim salju lan loro, Air Arabia lan Siprus Airways, bakal pisanan tampil ing jadwal musim dingin Prague.

Saliyane mbukak jalur lan tujuan anyar, Bandara Václav Havel Prague uga bakal nambah frekuensi lan kapasitas garis sing wis ana. Qatar Airways bakal mbukak salah sawijining penerbangan saben dinane menyang Doha kanthi jarak jauh Boeing 787 Dreamliner, sing bakal nambah kapasitas udakara 46%. Frekuensi bakal ditambah ing penerbangan menyang London / Heathrow, London / City, Moskow lan Riga.

Negara sing paling rame ing gunggunge tujuan, sanajan ing musim salju, yaiku Inggris, ing kana ditawakake 16 tujuan sing beda, kalebu kabeh bandara utama London, sing dilayani kanthi penerbangan langsung saka Prague. Negara paling sibuk nomer loro yaiku Prancis (10 tujuan), banjur Italia (9 tujuan), Spanyol (9 tujuan) lan Rusia (8 tujuan). Umume penerbangan nalika musim salju bakal mabur menyang London (nganti 13 penerbangan saben dina), Moskow (nganti 10 penerbangan saben dina), Paris (nganti 8 penerbangan), Amsterdam (udakara 7 penerbangan) lan Warsaw (7 penerbangan).

Tujuan sing anyar ing jadwal musim salju 2018-2019 kalebu: Kutaisi (Wizzair), Marrakesh (Ryanair), Amman (Ryanair), Belfast (easyJet), Sharjah (Air Arab), Pisa (Ryanair), Split (ČSA / SmartWings), Dubrovnik (ČSA / SmartWings), Paris / Beauvais (Ryanair), Larnaca (Siprus Airways).

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak akun Twitter Prague Airport @PragueAirport.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.