Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Investments News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pameran Seni Gabungan Pameran Kreatif Jeddah: Dhaptar 45 lukisan

Pameran Kreatif-Pameran1
Pameran Kreatif-Pameran1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dhaptar lukisan saiki diterbitake sawise Galeri Artplus nganakake pameran resmi Pameran Seni Bersama Kreatif Visi, kanthi kolaborasi karo Creatopia Center ing Jeddah, ing Royal Central Hotel The Palm tanggal 25th Oktober Acara eksklusif kasebut diatur kanthi pangayoman HE Shaikha Hind binti Abdulaziz AlQassimi, Presiden BPW Emirat, lan Dr. Rashid Al Ghayadh, Attache Budaya Saudi ing UEA, lan nglumpukake 40 seniman sing misuwur banget saka saindenging jagad. acara bebarengan. Saka 23 wong kasebut asale saka Arab Saudi.

Sore sing sukses banget narik kawigaten para pecinta seni sing akeh. Pameran kasebut pancen apik banget ing macem-macem lan macem-macem. Lukisan kasebut ukurane ukuran medium nganti gedhe kanthi gambar kiasan lan abstrak sing luwih gedhe tinimbang wujud liyane. Sawetara karya kasebut cukup intens lan peteng, dene liyane minangka warna sing padhang.

Mohamed Hassan, General Manager Royal Central Hotel The Palm, ujar, "Seni ing wilayah GCC saiki berkembang lan kita bangga bisa nampani seniman lokal, Saudi lan internasional sing misuwur iki kanggo nampilake lukisan khas kanggo wong-wong ing UEA. Seni ana ing kabeh perkara sing kita lakoni lan iku sing nyoba digambarake dening para seniman iki. Dheweke nglumpukake koleksi sing apik banget karo sawetara komposisi unik lan kita seneng bisa dadi bagean saka pameran sing luar biasa iki. "

Penyelenggara percaya manawa pameran kasebut bakal dadi tonggak gedhe ing kolaborasi seni lan budaya antarane seniman lokal lan internasional, lan bakal menehi kesempatan unik kanggo warga UEA kanggo nemokake macem-macem bentuk seni.

Dhaptar Lukisan & Artis Peserta:

  1. Orisinalitas dening Abdulla Alrasheed saka Arab Saudi
  2. Dongeng Cinta dening Raghad Abdulawahed saka Arab Saudi
  3. Ornamen Noble Nabi dening Abdul Majead Al Ahda saka Arab Saudi
  4. Pouring dening Obeid Albarak saka Arab Saudi
  5. Tenang dening Ali Alnukhifi saka Arab Saudi
  6. Kembang dening Mohammed Bogus saka Arab Saudi
  7. Elingi Aku dening Ibtisam Alshehri saka Arab Saudi
  8. Pangarep-arep lan Optimisme dening Hanan Algunian saka Arab Saudi
  9. The Purebred dening Awad Alshehri saka Arab Saudi
  10. Emosi lan Perasaan dening Mariam Alazhari saka Arab Saudi
  11. Abstrak Islam dening Aisyah Sseeri saka Arab Saudi
  12. Tari Kidul dening Mashael Alotaishan saka Arab Saudi
  13. Campuran dening Najlaa Dobari saka Arab Saudi
  14. Jaran dening Fawziah Alammari saka Arab Saudi
  15. Ora bisa dipecah dening Maha Alghamdi saka Arab Saudi
  16. Selendang lan Jerkin dening Shamael Alshareef saka Arab Saudi
  17. Huruf Huruf dening Maha Mandeeli saka Arab Saudi
  18. Serangan lan Visi dening Zuhoor Almandeel saka Arab Saudi
  19. A Door's Life dening Elaf Zaid saka Arab Saudi
  20. Desa dening Adullah Albarqi saka Arab Saudi
  21. Falcon sing Maha Suci dening Najat Lebhar saka Arab Saudi
  22. Matur suwun marang sing Kuwasa dening Saud Khan saka Arab Saudi
  23. Godhong Kristal dening Amal Alshami saka Arab Saudi
  24. Barjeel dening Faisal Abdulqader
  25. Potret Dhuwur Syekh Zayed bin Sultan Al Nahyan dening Mahesh Lad saka India
  26. Potret Dhuwur Syekh Zayed bin Sultan Al Nahyan dening Vishakha Lad saka India
  27. Manifestasi Batin dening Ayat Alhaji saka Inggris
  28. Banget Banget dadi Bebas Bebas dening Matti Sirvo saka Finlandia
  29. Anget Musim Gugur dening Rafah Abdurazzak saka Suriah
  30. Suasana dening Layla Jaleel saka Irak
  31. Jiwa UAE dening Natacha Bultot saka Belgia
  32. Tangan dening Raluca Ciupe saka Rumania
  33. Tar Bosh dening Lamiaa Menhal saka Maroko
  34. Ar Rehman dening Amber Kazmi saka Pakistan
  35. Lukisan Prana - Lagu Spring dening Mioara Cherki saka Prancis
  36. Bliss dening Maisaa Saleem saka Kanada
  37. Non dening Mahmoud Almulla saka Bahrain
  38. Qawl dening Mahmoud Almulla saka Bahrain
  39. Wit ing Me 3 dening Geraldine Lenogue saka Prancis
  40. Abstrak dening Nada Salim Alhashmi saka Irak
  41. Monalisa dening Gulwant Singh saka India
  42. Syekh Zayed dening Gulwant Singh saka India
  43. Ratu Nil dening Riham Tawfik saka Mesir
  44. Bhineka & Harmoni dening Nargisse Bennani saka Maroko
  45. Swara warna dening Abeer Ali Aledani saka Irak

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.